reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kocham to ciasto [emoji7]
Tez kiedys robiłam, szybkie, pyszne i efektowne [emoji173]
1518300703-d99d0b5a5f11e1c9-aaaaaa.jpeg

1518300715-30a6a0e6abe181c9-aaaaaa.jpeg

1518300726-91db1eed04d527d4-aaaaaa.jpeg

A ia dzisiaj dopiero teraz weszłam na forum bo od rana stres i notatki.
Na szczęście pytania pykly i stał się cud bo z moim pomniejszonym mózgiem udalo mi sie zaliczyć [emoji123][emoji123][emoji123]
1518300841-80d60098ab0809bb-aaaaaa.jpeg
<chwale się>[emoji16]
Koniec! Ucze sie bez przerwy od 7rż i mam juz dość[emoji23][emoji23][emoji23]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

A ja myślałam, że Ty Agnieszka jesteś. :) gratulacje!

My się dziś nad morze wybraliśmy połazić po ośnieżonej plaży. A tak wyglądał falochron cały w lodzie:
20180211_132424.jpg

Załączniki

• 20180211_132424.jpg
    20180211_132424.jpg
    691,7 KB · Wyświetleń: 1 012
reklama
Ja powinnam dostać @ dziś albo jutro ale cisza ...szyjka bardzo wysoko nic się nie zanosi narazie na okres chyba że się przesunął. ...

Co odpowiadać na durne pytania ,, czy jesteś w ciąży " durne bo ktoś wie że para się długo stara i nie wychodzi... Tak się dziś zastanawiałem że znajomą

Mniam!
Ja wczoraj zrobiłam sobie tort urodzinowy
1518338587-306b75efc18bf72c-aaaaaa.jpeg

Witam w 28 dc, 4 dni do @ wg zaktualizowanego Flo. Napięcie rośnie. Czy będzie to nasz ostatni cykl starań, bo wreszcie się uda? Miała być niespodzianka, nikogo z rodziny nie informowalismy ze zaczynamy się starać, ale musiałam ostatnio powiedzieć mamie, bo zaczęła naciskać na mnie, czemu jeszcze nie jest babcią i ze może byśmy zaczęli o tym myśleć. Teraz już wie i tez panikuje, że nie wychodzi...:/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piękny i oczywiście wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, a zwłaszcza dwóch kreseczek :)

reklama
Witam poniedzialkowo[emoji3] ja dzisiaj pierwszy dzień po urlopie.... buuu Która Dziewczyny testuje na dniach???

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry