reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
O dziwo dobrze tym razem to znioslam[emoji4] Nowy cykl przed nami !!! We wtorek mam wizyte u gina, dzis kupuje Ovarin podobno bardzo dobre efekty daje[emoji3] Mezowi tez musze cos zapodac i bedzie git[emoji123][emoji123][emoji123]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ovarin biorę od 5 miesięcy i na razie nie poskutkował :(

Zrób badania na tarczyce , prolaktyne i progesteron :) z tymi podstawowymi wynikami idź do lekarza w okolicach owulacji . Od razu zrobi monitoring :) i pewnie zobaczysz, ze jest ok :) może bardzo chcesz ? Tak jak my tutaj wszystkie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zrób badania na tarczyce , prolaktyne i progesteron :) z tymi podstawowymi wynikami idź do lekarza w okolicach owulacji . Od razu zrobi monitoring :) i pewnie zobaczysz, ze jest ok :) może bardzo chcesz ? Tak jak my tutaj wszystkie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiesz przypadkiem czy moge zrobic te badania majac jeszcze okres?

Dzieki dziewczyny[emoji4] zrobie w poniedzialek i najwyzej pojde w czwartek do lekarza[emoji3]

Dzieki dziewczyny[emoji4] zrobie w poniedzialek i najwyzej pojde w czwartek do lekarza[emoji3]

Jakby Ci to miało w czymś pomoc oto moja lista, nie po polsku ale domyślam się, ze nazwy hormonów są prawie takie same
1516955666-594c65a2088a8add-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry