martini6
Fanka BB :)
Hey kobietki byłam z wami w październiku 2016 ale niestety przez ten czas nic się nie udało mija już 14 miesiąc starań i dupa. Brałam donga i wiesiołek i przez ponad rok nieszczęsny kwas foliowy dopiero w lipcu zaczęłam się interesować bardziej ze chyba coś jest nie tak. Zrobiłam badania okazało się ze mam wysoka prolaktyne dostałam bromergon i brałam go aż do teraz. Mam dziś 30 dc przestałam brać bromergon w 25 dc i nie wiem czy przez to nie przychodzi @ czy co wcześniej miałam cykle co 33-35 dni ale od 5 miesięcy jak bylam na Bromku cykle były równo co 28 dni. Oczywiście test zrobiony 27dc i dziś czyli 30 dc no nie wytrzymuje z niecierpliwością mam mega nadzieje od piątku ból jajnika ale bardziej po prawo tylko no i parcie jak na @ ale na razie jej brak. W lutym mamy zrobić siebie przerwę od wszystkiego i w marcu jadę na drożność jajowodów i przystępujemy do inseminacji. Pisze do Was bo muszę się wygadać komuś a wiem ze tu zawsze można było wylać całe swoje smutki i trzymam kciuki za wszystkie i za nasze fasolki !!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom