reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Skąpe jasno brązowe . Taki sluz na brązowo zabarwiony . Implantacją jest chyba jednorazowa tylko i raczej wydaje mi sie , ze duphaston spowodował wariowania w organizmie :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez myślałam o implantacji ale nie chce Cię już niepotrzebnie nakręcać. Jeśli to to to będzie cudownie a jeśli nie to przyjedziemy przez to razem. Spoko :) następnym razem :)

reklama
Ja tez myślałam o implantacji ale nie chce Cię już niepotrzebnie nakręcać. Jeśli to to to będzie cudownie a jeśli nie to przyjedziemy przez to razem. Spoko :) następnym razem :)

Kochana jesteś ! Bez kitu . Wgl z Toba i z Lili to bym chętnie na browarka i ploty w realu wyskoczyła !

Ja tez ! Biore na klatę wszystko !
U Ciebie kochana sexy juz sie zaczęły ?

No już się zaczęło i będziemy jechać w tym cyklu zgodnie z zaleceniami lekarza tak mniej więcej co 3 dni. Dla mnie to i tak maraton, bo szczerze wam się przyznam ze ja taka prawdziwa ochotę na grzmoconko to mam może 3-4 razy w miesiącu, szczególnie około owulacji [emoji16] libido jak u starej baby No ale co zrobić. Podobno to tez jest normalne :)

Kochana jesteś ! Bez kitu . Wgl z Toba i z Lili to bym chętnie na browarka i ploty w realu wyskoczyła !

Oj chętnie dziewczyny!!! A jeszcze lepiej na bezalkoholowe i z wielkimi brzuchami[emoji12][emoji12][emoji12] a gdzie dzisiaj podziewa sie nasza towarzyszka broni Biedroneczka???

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

No już się zaczęło i będziemy jechać w tym cyklu zgodnie z zaleceniami lekarza tak mniej więcej co 3 dni. Dla mnie to i tak maraton, bo szczerze wam się przyznam ze ja taka prawdziwa ochotę na grzmoconko to mam może 3-4 razy w miesiącu, szczególnie około owulacji [emoji16] libido jak u starej baby No ale co zrobić. Podobno to tez jest normalne :)
Mam dokładnie to samo..

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Ja szczerze to nigdy wewnętrznie nie odczuwałam jakis super wielkich potrzeb . Bardziej na mnie wplywa chwila , dany moment . Nie należę do kobiet , ktore myślą duzo o sexie ale jak juz jest to sam moment bardzo lubię [emoji39] u nas tez pewne zmiany jak w tym mcu nie załapało . Od końca małpy co 2-3 dni zależnie od chęci . Nic na sile bo jak widac maratony nie u każdego sie sprawdzają .

reklama
Ja szczerze to nigdy wewnętrznie nie odczuwałam jakis super wielkich potrzeb . Bardziej na mnie wplywa chwila , dany moment . Nie należę do kobiet , ktore myślą duzo o sexie ale jak juz jest to sam moment bardzo lubię [emoji39] u nas tez pewne zmiany jak w tym mcu nie załapało . Od końca małpy co 2-3 dni zależnie od chęci . Nic na sile bo jak widac maratony nie u każdego sie sprawdzają .

Ja tam lubie ale czasami tez mi sie nie chce, wystarczy mi czasami sie tylko przytulic[emoji5]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry