reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzisiaj mam jeszcze ksiedza po 15[emoji53] mam nadzieje, ze mlody siary nie zrobi i nie zacznie spiewac milosci w Zakopanem bo modlitwy ida mu raczej srednio ...[emoji38]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie sikam bo postanowilam olac te testy[emoji46]kase tylko wydaje na nie a ciagle wielkie g... wychodzi[emoji25]

Trzymam kciuki stara, żeby jednak @ do Ciebie nie przyszła i roześmieje Ci się ten piękny pyszczek [emoji16][emoji106] i będzie Ci łyso [emoji6][emoji6]

Trzymam kciuki stara, żeby jednak @ do Ciebie nie przyszła i roześmieje Ci się ten piękny pyszczek [emoji16][emoji106] i będzie Ci łyso [emoji6][emoji6]
Jesli tak bedzie to moge rzygac cale 9 miesiecy ale obawiam sie, ze nie tym razem jeszcze...

Ja tez chyba wytrzymam bez sikania . Od 3 dni mam te plamienia . Dziwne to , nigdy tak nie miałam ale zastanawiam sie czy to nie przez ten duphaston .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Chu* w to sikanie, tak jak lili mówi, strata kasy i kuwa dopatrywanie się za wszelka cenę! A i tak co ma być to będzie ;)

A jakie te plamienia sa? Moze to implantacja ?

Skąpe jasno brązowe . Taki sluz na brązowo zabarwiony . Implantacją jest chyba jednorazowa tylko i raczej wydaje mi sie , ze duphaston spowodował wariowania w organizmie :/

reklama
A jakie te plamienia sa? Moze to implantacja ?

Jajników nie czuje , podbrzusza nic kompletnie . Jakby tam wszystko sie zamroziło . Jedyne to tylko te cyce ale to zawsze tak mam. No i jeśli można zaliczyć do objawu to , ze wypiłam pol martini a nic nawet nie poczułam to ok jest objaw ! [emoji12]

Do góry