dzieki za odpowiedzJeśli nie robiłaś testów owulacyjnych to w momencie pojawienia się śluzu nie płodnego możesz męża ostatni raz korzystać.
marzenia mają wielką moc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzieki za odpowiedzJeśli nie robiłaś testów owulacyjnych to w momencie pojawienia się śluzu nie płodnego możesz męża ostatni raz korzystać.
marzenia mają wielką moc...
Ja też tak mam najgorzej było po grze o tron i ostatnio Outlanderze dla miłośniczek seriali o miłości i szkockich klimatów gorąco polecamSkończyłam [emoji24]
Też ogarnia Was pustka i taki smutek po zakończeniu serialu?[emoji24]
Czas zaczynać kolejny [emoji23]
A do tego na pewno jeszcze wrócę!
Witam w 23 dc i 10 dpo[emoji4] malpa nadciaga nieublaganie...[emoji51]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam sie w 23 Dc 3 dni do małpy ! Ktora rownież zbliża sie nieubłagalnie
Cycki tak bolą ze chyba je sobie usmaze na śniadanie [emoji12]
Wczoraj sie alkoholizowalam , na dobre to pewnie nie wyszło [emoji851]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak samo... Dzis mam klasyczny wkur..., ze znowu nie wyszlo[emoji36][emoji36][emoji36]Witam sie w 23 Dc 3 dni do małpy ! Ktora rownież zbliża sie nieubłagalnie
Cycki tak bolą ze chyba je sobie usmaze na śniadanie [emoji12]
Wczoraj sie alkoholizowalam , na dobre to pewnie nie wyszło [emoji851]
Ja tak samo... Dzis mam klasyczny wkur..., ze znowu nie wyszlo[emoji36][emoji36][emoji36]
Ja tak samo... Dzis mam klasyczny wkur..., ze znowu nie wyszlo[emoji36][emoji36][emoji36]
Zalezy jak dlugi bedzie ten cykl... Od srody moge sie juz jej spodziewac...Kiedy masz planowana małpę ?
Zalezy jak dlugi bedzie ten cykl... Od srody moge sie juz jej spodziewac...