reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam, wg. Mnie to moze z tego nic nie wyjść, ale biorac pod uwage ze przy synku test wyszedl mi bladziutenki po tygodniu od terminu @, to może stanie sie cud.
Bobo test 25

Widzicie???

Edit: tu jeszcze jedno calkoem w swietle

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Jest [emoji7][emoji7][emoji7]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
cześć dziewczyny, gratulacje na wszystkich nowych zafasolkowanych a dla oczekujących na testy wysyłam pozytywne fluidy i ciążowe zarażacze :D
czasem Was czytam i staram się nie omijać nowych wieści , ale dzisiaj miałam do nadrobienia 1000 wiadomosci, nie dałam rady...pozdrawiam :*

reklama
Ja polecam na spokojnie zaczac trening silowy z malymi obciazeniami a po tym cardio jakies 25 min [emoji4] jak dla mnie to nalepsze polaczenie bo spalasz tluszczyk i podkrecasz metabolizm ale cialo dzieki cwiczenia z obciazeniem robi sie jedrne i sprezyste[emoji4] Nie musisz bac sie ze zostaniesz " babochlopem jak z NRD" bo na to nie ma szans[emoji23]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze tych treningow silowych sie balam ale przemoge sie:) Dzieki za rade:*

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Do góry