reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja 7 cs . Czasem tez łapie doły i nie wiem jak łeb odkręcić w druga stronę . Przed owu spokój , w owu szaleństwo , po owu dziwne doły , mysli , nakręcanie . I choć bardzo chce czasem tym pieprznac i nie myślec to cholercia sie nie da . A juz nie raz słyszałam , ze najlepsza recepta na dziecko to nie bardzo tego chcieć ...
i weź tu badz normalna ....
kurde niby po owu a czuje teraz lekko pulsowanie w jajnikach .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kuwa skąd ja znam te histerie :p

reklama
Ja 7 cs . Czasem tez łapie doły i nie wiem jak łeb odkręcić w druga stronę . Przed owu spokój , w owu szaleństwo , po owu dziwne doły , mysli , nakręcanie . I choć bardzo chce czasem tym pieprznac i nie myślec to cholercia sie nie da . A juz nie raz słyszałam , ze najlepsza recepta na dziecko to nie bardzo tego chcieć ...
i weź tu badz normalna ....
kurde niby po owu a czuje teraz lekko pulsowanie w jajnikach .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Żadna z nas nie jest normalna jeśli Cię to pociesza! W dupie z niemyśleniem, probowalam! Nie działa :) także ten... No czasu trzeba i już! :)

I mnie też wszyscy mówią że dziewczynka
Do tego mnie już dwa razy snila się właśnie dziewczynka, babci, mężowi i teściowi też:p no zobaczymy

9ewnqqmzi7le71mi.png
Mi z synem śniło że będzie syn [emoji23] a teraz kilka dni przed pozytywnym testem śniła mi się dziewczynka. Ale mówię w ciąży z młodym byłam pewna że będzie chłopak a teraz nie mam żadnego przeczucia :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry