Edzia a zrob odciemnione zdjecie
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Już bez cienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Edzia a zrob odciemnione zdjecie
No niby kreska jest ale wyszla odrazu???
Już bez cienia
I fotka Z rana??? Od razu wyszla kreska???
Ja Cie pierdykam jeeeeest ! [emoji1303][emoji1303][emoji1303][emoji1303][emoji966][emoji966][emoji966][emoji966][emoji898][emoji898][emoji898][emoji323][emoji323][emoji323][emoji322][emoji322] gratulacje !
Tośka , ktory to cykl starań ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dopytuje tylko...No tak a o co chodzi nie rozumiem?
Dla mniw podejrzanie gruba jest poprostu =D a blada bardzo dlatwgo
Taki intensywny to w sumie drugi [emoji85]
Bo jeden odpuściliśmy całkiem bez zbliżeń bo ja miałam badania i stres i w ogóle.Ten teraz też był taki Hmm... będzie co będzie wczoraj na łyżwach jeszcze wino piłam grzane [emoji23]
Ale podkusiło mnie dziś zrobić bo cycki jak petardy i bol dziwny taki jakby uczucie gorąca w brzuchu. Miesiączka powinna przyjść w czwartek dopiero :/
Czekam na bete =) fajnie jesli sie udalo!Tak blada wiem o tym ale może będzie ciemniala jutro na betę idę.
Super, piękne kreseczki, gratulujęTrzy dni przed okresem