reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Luxurious- to masz niezła szwagierke , a co ona chce być w ciąży a nie moze ze zazdrości czy inne powody nią kierują ze po prostu Cię nie lubi ;) ?! Dziwna jest ..

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
no juz pisalam kiedys, ze ona ma corke i chce drugie a jej facet nie chce i ja boli kazda ciaza a moja to juz byl gwozdz do trumny

reklama
dzień dobry! :-)
Dłuuuugo mnie nie było, ale wróciłam gdyż zaczynamy od początku!
Wiem, że może za wcześnie, ale czyszczenia nie było i już miesiąc temu gin powiedział, że zagoiło się " jak na psie" wszystko pięknie wygląda więc liczę na cud.
Zobaczymy, jeśli nie damy rady 2,3 m-ce to pojde szukac pomocy u lekarza.
Zajęłam się przygotowywaniem i planowaniem aranżacji wnętrza naszego domku bo już zabieramy się za kafelkowanie a potem już tylko farby meble i mieszkamy! :D strasznie mi to pomoglo, nie bylo czasu myśleć..
Jak u Was kochane staraczki? damy radę? damy! :-)
Jasne, że damy ! :D powodzenia !!! :) fajniee, że wszystko szybko się zagoilo :) @ normalnie przychodzi ?:)

ja mojego obwinialam, ze tyle pracuje, ze w mrozie, ze pali, piwo pije, kawe litrami i to moglo miec wplyw, bo jak zmienil prace, ograniczyl piwko i fajki to zaszlam
Mój pali raz na kilka miesięcy parę papierosów,kawy nie lubi, pi je czasami w weekendy a i tak zawsze znajdowalam powód, żeby się przyczepić :)

Mój pali raz na kilka miesięcy parę papierosów,kawy nie lubi, pi je czasami w weekendy a i tak zawsze znajdowalam powód, żeby się przyczepić :)
moj przegina z uzywkami i dostal szkole, bo ja nie lubie jak ktos pije piwo w dzien, nawet owocowe i zaczelam sie drzec, ze jesli sie nie ogarni to spada do mamusi, wystraszyl sie biedny

reklama
Do góry