reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Idealnie do mnie pasuje.

Załączniki

• FB_IMG_1513429134695.jpg
    FB_IMG_1513429134695.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 66
Kurde, mam nadzieje ze jak już będę rodzic, to urodzę SN! Bo po cesarce trzeba ze 2 lata odczekać do następnej ciąży! Nie mam czasu! :)

Kurde, mam nadzieje ze jak już będę rodzic, to urodzę SN! Bo po cesarce trzeba ze 2 lata odczekać do następnej ciąży! Nie mam czasu! :)
Moi starzy sasiedzi( nie uznAja gum bo on nalezy do jakiegos tam stowarzyszenia neokatechumenów) no i ona rodzi i zaraz jest w ciazy, dzieci mają 7 i ma same cesarki. Wyprzedzam pytanie: nie są żadną patologią, kasiaści ludzie na wysokich stanowiskach

Moi starzy sasiedzi( nie uznAja gum bo on nalezy do jakiegos tam stowarzyszenia neokatechumenów) no i ona rodzi i zaraz jest w ciazy, dzieci mają 7 i ma same cesarki. Wyprzedzam pytanie: nie są żadną patologią, kasiaści ludzie na wysokich stanowiskach

Czyli można trzaskać jedno po drugim jednak! Uspokoiłam się :)
Co rok to prorok ;) zazdroszczę płodności :)

reklama
Do góry