O'Hara
Fanka BB :)
A pojawiła się po jakich 5 minutach. Już niewiele brakowało, bym wyrzuciła ten test.
Ja zawsze wyrzucam a potem wygrzebuje ze śmieci [emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A pojawiła się po jakich 5 minutach. Już niewiele brakowało, bym wyrzuciła ten test.
Dziewczyny co mam o tym sadzić ?
Jestem załamana .
Na monitoringu wyszły pecherzyki ale malutkie nie pękające .
Mam zrobić tsh .A co lekarz na to? Może nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło! Przynajmniej wiesz gdzie tkwi problem i da sie to rozwiązać.
Skoro lekarz powiedział, że jest to do wyprowadzenia to nie załamuj się, będzie dobrzeMam zrobić tsh .
Duphston zacząć brać .
Nie wiem co o tym sadzić . Niby powiedział ze to jest do wyprowadzenia ale rozpoznanie niepłodność związana z brakiem jajeczkowania brzmi strasznie . Chce mi sie wyć !
Nie najrecaj sie. . Pobudzi sie farmakologicznie jajeczkowanie i cyknie. Wierze w to!Mam zrobić tsh .
Duphston zacząć brać .
Nie wiem co o tym sadzić . Niby powiedział ze to jest do wyprowadzenia ale rozpoznanie niepłodność związana z brakiem jajeczkowania brzmi strasznie . Chce mi sie wyć !
Mam zrobić tsh .
Duphston zacząć brać .
Kaśka nie moge sie doczekac tego wyniku Twojego.
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()