reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zrobiłam jeszcze jeden dla pewności i teraz aparat bez złapał bez przyciemniania czy coś [emoji23][emoji33][emoji33][emoji7][emoji7]
1513077423-3cb9ce5f27e3d145-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale fajnie!!! Super[emoji8] ja ostatnio mam dola, ze za późno wzięłam się do roboty...może to przez te cholerne urodziny...[emoji26]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
reklama
Kurde wkurwi...łam sie. Zamowilam nie te testy owu co zawsze. Przyszly te gowniane, ktorych nie lubie. Zrobilam dzisiaj dwa- jeden z apteki, drugi ten dupiaty z tej samej probki moczu. Na aptecznym widoczna gołym okiem kreska (ale jeszcze nie pozytyw), na tym dupiatym ledwo cień!!! Ale jestem zla. Juteo kupie apteczne.
Laski a kiedys pisalyscie o jakis z rossmana. Ktore są ok? Bo.ostatnio patrzalam, to kilka rodzajow bylo.
Link do: Facelle, test owulacyjny słupkowy, 5 szt., nr kat. 200920 - Internetowa drogeria Rossmann - Zakupy online
te miałam
plus domowe laboratorium z apteki

Do góry