reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ba! Na pewno tak będzie. Pomimo, ze ona jest anorektyczka, pije dużo, codziennie. Jej stary ze sporą nadwaga, tez pije dużo i codziennie, i ma różne problemy zdrowotne, przynajmniej raz w roku ładuje w szpitalu. Obydwoje palą! Założymy się, ze zaciąży za pierwszym razem? Takie kuzwa życie [emoji849]
I to mnie wku... takie deb... zachodzą bez niczego... ale to co napisałaś to nic... siostra mojego meza wszem i obec mówi że drugiej ciązy nie planowala bo chciala sobie tatuaz zrobic... i bądź tu czlowieku kur.. zdrowy a ma az jedno dziecko znaczy miala bo teraz dwoje, a lat 28..... porazka kur.. porazka

reklama
I to mnie wku... takie deb... zachodzą bez niczego... ale to co napisałaś to nic... siostra mojego meza wszem i obec mówi że drugiej ciązy nie planowala bo chciala sobie tatuaz zrobic... i bądź tu czlowieku kur.. zdrowy a ma az jedno dziecko znaczy miala bo teraz dwoje, a lat 28..... porazka kur.. porazka

No! Nie ma sprawiedliwości na tym świecie!
Wczoraj tez, wracam do domu i patrzę siedzi taka „dupeczka” na ławce. Kompletnie zaniedbana, brak 70% uzębienia a to co zostało to tez pozostawia wiele do życzenia, ciągnie szluga i się zaciesza ryj a obok w wózku dziecko płacze... i weź tu się nie wqrw [emoji849][emoji35]
Chyba mam dzisiaj gorszy dzień, muszę się ogarnąć jakoś [emoji4]

Hej dziewczyny! Witam się w piatunio!! :)
Muszę się wam zwierzyć! Pamiętacie moja ruska „koleżankę”, co wpierda** ostrygi tylko dlatego, ze są drogie? No... to śniło mi się dzisiaj, ze jest w ciąży.
Ja pierddl, jakkolwiek to zabrzmi i cokolwiek o mnie pomyślicie... to kurna zniosę każda ciaze ale jak ona zaciąży pierwsza ode mnie to się rzucę z mostu, serio. Tego nie zniese.
W sensie nie to, ze ja jej życzę żeby nie zaszła w ciaze! Tego nie życzę żadnej kobicie ale mogłaby poczekać z tym zajściem i zajść dopiero jak ja zajdę [emoji16]
Kumam o co chodzi, tylko ja bym ja zrzucila z mostu w tej historii =D

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

@Kasienka3b o widzisz tu jej przykład niechcebia dziecka i trach!

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Do góry