reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A nic mi nie mów! Stary mnie jeszcze wqrwia. Właśnie się pokłóciliśmy, bo się napina w robocie jak skóra na baranich jajach. Nie śpi praktycznie od niedzieli, bo terminy a sam sobie je narzuca i jeszcze wqrwia się, ze ja się wqurwiam i ogólnie wychodzę na neurotyczke wqurwiajaca się na wszystko.
Posrał się na zielono w nocy ze stresu (dosłownie) i tak to „Ela pomóż” a teraz, ze niby ja panikuje. Ja pierdole chyba wole być lesbijka, nie szuka któraś narzeczonej? [emoji23][emoji6][emoji849]
Ja Cię biere bez zastanowienia! :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A masz niedoczynność? Na jakim poziomie masz TSH?
Tak mam niedoczynnosc od 10 lat i jeszcze do tego hasimoto. Jak w listopadzie badalam tsh to mialam prawie 6 a do zajscia w ciaze najlepiej miec wynik do 2. Mam zwiekszona dawke euthyroxu do 100 i w lutym mam powtorzyc wyniki czy mi hormon spada.

Cześć laski. Ostatnio mi jakoś nie po drodze do pisania, ale czytam Wam w każdej wolnej chwili.
U mnie 14dc, mokro mocno, ale bóli brak. Dziko chce, żeby się udało, ale mam dziwne wrazenie, że to tak łatwo nie pójdzie.
Miłego dnia Wam wszystkim!

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak mam niedoczynnosc od 10 lat i jeszcze do tego hasimoto. Jak w listopadzie badalam tsh to mialam prawie 6 a do zajscia w ciaze najlepiej miec wynik do 2. Mam zwiekszona dawke euthyroxu do 100 i w lutym mam powtorzyc wyniki czy mi hormon spada.
No się dowiedziałam, że mam niedoczynność gdy robiłam pierwsze badania i wynik TSH mam ponad 10. W ciążę udało się zajść za pierwszym razem. Czekam teraz na wizytę u endo. Na razie dostałam od ginekologa Euthyrox 50.

reklama
Do góry