reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Trzrba umiec rozroznic bol pierci od tkliwosci .. w ciazy piersi sa nabrzmiale wieksze, pelniejsze (przy wysokiej prl także).

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Ten artykuł mnie tylko uświadomił że nie jestem w ciąży... Tkliwość piersi występuje po implantacji a u mnie chyba za wcześnie na to... Czyli ból piersi jest związany z @ :( Już nie mam nadziei na ten cykl ehh..
Mnie piersi bola od 3 dnia po owulacji a do tego bol brzucha ...ciagle mam nadzieje, ze to jednak jest To a nie zapowiedz @...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No u mnie są pełne i tkliwe, a później z dnia na dzień coraz mocniej, i im bliżej @ to już nie muszę nawet dotykać ich aby czuć że bolą. Dziś bolą jak dotykam, i to tylko lewy a prawy jakoś nie
A Ja powiem tak moje w ogóle nie bolą jest ta żyła bardziej widoczna i brodawki jakieś dziwne... brzuch mnie nie boli tylko dziwne uczucie w jajnikach i to tyle. przed wczoraj jak położyłam się po 18 to wstałam dopiero rano i wczoraj było podobnie.

A Ja powiem tak moje w ogóle nie bolą jest ta żyła bardziej widoczna i brodawki jakieś dziwne... brzuch mnie nie boli tylko dziwne uczucie w jajnikach i to tyle. przed wczoraj jak położyłam się po 18 to wstałam dopiero rano i wczoraj było podobnie.
Ja też jestem zmęczona, ale u mnie może to być też objaw na @, bo również tak przed @ mam. Ja to się chyba nie mam co doszukiwać objawów, bo żadnych nowych nie mam, wszystko idzie tak jak w poprzednich cyklach. Wiec nie pozostaje mi nic innego jak czekać na @..

reklama
Witam.
Dzis 18dc. Nie doszukuje sie zadnych objawow za i przeciw bo powiedzialam ze nie bede sie nakrecac i o dziwo mi wychodzi:)
Maz w pracy a synek dzis w domu bo zaczol mi kaszlec i wole go wykurowac teraz niz by mialo go rozlozyc bardziej.
Dziewczyny dzis robie na obiadek skrzydelka w piecu ale zawsze nie wyjda mi takie jak bym chciala. Co wy robicie by byly chrupiace ale nie zbyt przypieczone?

Do góry