Dagaa11
Fanka BB :)
Robilam wczoraj- negatywny. Okres powinnam miec jutro bo mam cykle ok 31 dni, wiec czekam.do niedzieli.A test juz robiłaś?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robilam wczoraj- negatywny. Okres powinnam miec jutro bo mam cykle ok 31 dni, wiec czekam.do niedzieli.A test juz robiłaś?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzisiaj 7+4 następna wizyta 5 grudnia i wtedy będzie 9+1Dzidzia ma 9tyg, rozpoczęliśmy wczoraj 11 tydzień ciąży [emoji7] a Ty przypomnij mi?
Nie wiem od kiedy dzidzia przypomina dzidzie bo to moje pierwsze usg, bo na ost był tylko pęcherzyk.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tu znalazłam na mamaginekolog dziecko ma 1.80cm i już wygląda powoli jak mały człowiekJa dzisiaj 7+4 następna wizyta 5 grudnia i wtedy będzie 9+1
Trzymam kciuki za druga kreseczke[emoji8]Robilam wczoraj- negatywny. Okres powinnam miec jutro bo mam cykle ok 31 dni, wiec czekam.do niedzieli.
@Elodia opowiedz mi lepiej jakie mialas objawy dzien przed spodziewana @, zebym se jeszvze bardziej mogla ciaze urojoną wkręcić hahahSkąd ja to znam....nawet teraz tak mam że po wizycie w toalecie zerkam na wkładkę bardzo wnikliwie. Chyba mi to minie jak pierwszy trymestr się skończy. A no i koniecznie testowanko zrób.
Juz sie nie napalam kochana.Ja też szukam miktro plamień ... Humor zdecydowanie dobry o wiele lepszy niż wczoraj
Ahhh te hormony
Zobaczysz @ nie przyjdzie do Ciebie
Nie wkrecaj się. U mnie zwykle pojawialy sie plamienia na 2,3 dni przed @. A tutaj zonk żadnych plamień. I tak jest do teraz.@Elodia opowiedz mi lepiej jakie mialas objawy dzien przed spodziewana @, zebym se jeszvze bardziej mogla ciaze urojoną wkręcić hahah
Juz sie nie napalam kochana.
Ale widze ze masz dobry humor :*
Ja mam te same przeczucie,zreszto jak co miesiacJa wczoraj M mówię że muszę niedługo zamówić ovarin,bo mi się już kończy a ciężko go kupić w aptece, najlepiej zamówić do apteki, a on do mnie że przecież ty już jesteś w ciąży No chyba nie Ja akurat mam mieszane uczucia, chyba bardziej czuje że jednak się nie udało. Co ma być to będzie
Dziękuję Moje w 7+1 miało 1,1 cmTu znalazłam na mamaginekolog dziecko ma 1.80cm i już wygląda powoli jak mały człowiek
Wg tej strony dzidzius 7 tyg ma 7-12mm
Link do: 7 tydzień ciąży - zmiany w organizmie, proces ciąży, rozwój dziecka
Nie wiem na ile się to "zgadza" - u mnie pasuje, dziecko ma 9tyg, i 2.5 cm więc wg tej strony pasuje
Link do: 9 tydzień ciąży - zmiany w organizmie, proces ciąży, rozwój dziecka
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak mialam od 17dc. I teraz nadal sporadycznie podbrzusze pobolewa ale to już takie bardziej rozciąganie czuje niż ból. A cyce....to sutki mnie tak wlasnie od 17dc tez bolaly a same cyce troche pozniej.Czy ktoras z Was ma bole piersi i jajnikow od owulacji i tak sie ciagnie do @?bo jestem 10 dni po owulacji a jajniki graja mi marsza a piersi to dotknac nie moge