reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Auć. Mi jak rwano zęba przy zapaleniu, to mimo podwójnego znoeczulenia czulam jakby mi rwano na żywca. A rana po zębie dwa dni bolała.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Bo najgorzej rwać jak jest stan zapalny albo świeżo po nim. No nic tabletki przeciwbólowe i jakoś przeżyje. Tylko teraz jeszcze mi znieczulenie nie zeszło tzn pół języka i usta mam zdrętwiale :D

reklama
Bo najgorzej rwać jak jest stan zapalny albo świeżo po nim. No nic tabletki przeciwbólowe i jakoś przeżyje. Tylko teraz jeszcze mi znieczulenie nie zeszło tzn pół języka i usta mam zdrętwiale :D
Ja zasnelam wtedy ze znieczuleniem a jak sie obudzilam to jeszcze lekko trzymalo. Z tym że ja z tym ostatnim rwanym zebem bylam na nocnej pomocy dentystycznej :-) to o 2 sie kladlam to nic jeszcze nie zeszlo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Jak się ma stan zapalny to żaden mądry dentysta nie da pozwolenia na rwanie zęba mądry dentysta [emoji50] także współczuję zmień dentystę. Nawet jeśli brałaś wcześniej na to antybiotyk to jesli stan zapalny jest nadal to nie ma mowy o rwaniu tylko dalej antybiotyk.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak się ma stan zapalny to żaden mądry dentysta nie da pozwolenia na rwanie zęba mądry dentysta [emoji50] także współczuję zmień dentystę. Nawet jeśli brałaś wcześniej na to antybiotyk to jesli stan zapalny jest nadal to nie ma mowy o rwaniu tylko dalej antybiotyk.

Ja już za długo brałam antybiotyk tydzień teraz, tydzień wcześniej, i po pierwszym tygodniu brania dentysta nie chciał właśnie wyrwać bo jeszcze miałam stan zapalny, przepisał antybiotyk znowu i znów tydzień brałam, i jeszcze do końca nie wyleczyłam, nie wiem czy to wina antybiotyku czy co... Ale antybiotyk niby najmocniejszy, może to zapalenie było aż tak okropne... Nie miała wyjścia i musiała to wyrwać. Mimo wszystko ja się cieszę bo strasznie ten ząb mnie bolał :(

Ja już za długo brałam antybiotyk tydzień teraz, tydzień wcześniej, i po pierwszym tygodniu brania dentysta nie chciał właśnie wyrwać bo jeszcze miałam stan zapalny, przepisał antybiotyk znowu i znów tydzień brałam, i jeszcze do końca nie wyleczyłam, nie wiem czy to wina antybiotyku czy co... Ale antybiotyk niby najmocniejszy, może to zapalenie było aż tak okropne... Nie miała wyjścia i musiała to wyrwać. Mimo wszystko ja się cieszę bo strasznie ten ząb mnie bolał :(
Będzie dobrze weź Ibuprom max najlepszy na zęba

Pamietam jak mi ósemka rosla w stronw dziąsła. Z dnia na dzien pojawila sie ropa, okropny stan zapalny. W niedziele szukalam dentysty. W koncu jedna sie zlitowala, przyjela mnie i wyrwala. Boziiuu to wyrwanie to bylo najpiekniejsze uczucie na swiecie, taka ulga!!!!! Haha, no ale co sie nacieriałam przez dwa dni to moje. A policzek mialam spuchniety jak chomik :)

Pamietam jak mi ósemka rosla w stronw dziąsła. Z dnia na dzien pojawila sie ropa, okropny stan zapalny. W niedziele szukalam dentysty. W koncu jedna sie zlitowala, przyjela mnie i wyrwala. Boziiuu to wyrwanie to bylo najpiekniejsze uczucie na swiecie, taka ulga!!!!! Haha, no ale co sie nacieriałam przez dwa dni to moje. A policzek mialam spuchniety jak chomik :)
No właśnie,Czasami nie ma wyjścia i trzeba rwać w stan zapalny :)

Ja się witam wieczornie! Coś dziwnego jest w powietrzu z tymi „dziwnymi @„. Tez mam jakaś dziwna, wyjątkowo źle się rano czułam i taka jakaś skąpa i jakaś dziwna błona mi poleciała. Poczytałam, ze to mogą być fragmenty błony śluzowej, nic co powinno niepokoić ogólnie. Ale ciekawa sprawa, ze tak wszystkie na raz mamy jakieś dziwne @ [emoji2]

reklama
Ale spoczko! Jeszcze tylko 27 dni niepewności [emoji23]
Szczerze wam powiem, ze ten nowy cykl z góry spisalam na straty, bo nie dość, ze to 13 to jeszcze testowanko wypadło by tak jakoś na dwa, trzy dni przed wigilia. Nie wierzę w takie szczęście [emoji16] ale wiadomo, spróbuje tak czy siak :)

Do góry