reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@KatiNails, smutek. Tulę mocno ☹️.

@k_e, a u mnie od razu biel vizira.
To pewnie zależy jakie to testy skoro u innych dziewczyn też kreska delikatna wychodziła :) Dziś jeszcze zrobiłam test z ciekawości a od jutra już nie :p szkoda testów marnować :D Wrócę do nich przed następną owulacja :) (Choć mam nadzieję że nie będę musiała ;p ) i wtedy będę miała do oddania 38 testów owulacyjnych :D

To pewnie zależy jakie to testy skoro u innych dziewczyn też kreska delikatna wychodziła :) Dziś jeszcze zrobiłam test z ciekawości a od jutra już nie :p szkoda testów marnować :D Wrócę do nich przed następną owulacja :) (Choć mam nadzieję że nie będę musiała ;p ) i wtedy będę miała do oddania 38 testów owulacyjnych :D

Jeżeli w tym cyklu nam się nie uda, kupię sobie na przetestowanie takie apteczne. Ciekawa jestem, jak duża będzie różnica.

Kto jutro testuje dla towarzystwa? Dagaa11?

reklama
Ja już bym chciała wiedzieć czy się udało czy nie i już nie robić sobie nadziei a tak teraz czekać :/ więc rozumiem cię że też już wolałabyś wiedzieć

Ale w 10dpo są jeszcze duże szanse na fałszywie negatywny, także to nigdy do końca nie wiadomo. Najwyżej jutro powiem, że może jeszcze za wcześnie i nadal będę żyła nadzieją.

Szanse na fałszywe negatywy w 10 i 11 dpo.
01f8da0b381856734db3a8923047eb15.png

d121eed568415ee95cc1e807b74aebd1.png

Do góry