reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@lili78 Roch [emoji173]️ Poważnie rozważam. @mala.wiedzma. Też mi się podoba Bazyli... ale chyba faktycznie trzeba odpuścić [emoji12].

@olaaa7 Cudny groszek [emoji7]

@KatiNails Nadal kciuk mocno zaciśnięty! @O'Hara, @Sonia30, @Wiolus85 Za Was też! Bo i Was chyba na dniach.

@Dagaa11 Trzymaj się jeszcze, przynajmniej do piątku. Może razem zaszalejemy i sikniemy, co?

Trzeba w słoik złapać i przykrywką nakryć i wypuścić dalej na dwór

...marzenia mają wielką moc...
O tak mój syn by chodował w słoiku zrobił dziurki by mogło oddychać. Ma taki duży słój na swoje znaleziska i dba o nie [emoji3]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@lili78 Roch [emoji173]️ Poważnie rozważam. @mala.wiedzma. Też mi się podoba Bazyli... ale chyba faktycznie trzeba odpuścić [emoji12].

@olaaa7 Cudny groszek [emoji7]

@KatiNails Nadal kciuk mocno zaciśnięty! @O'Hara, @Sonia30, @Wiolus85 Za Was też! Bo i Was chyba na dniach.

@Dagaa11 Trzymaj się jeszcze, przynajmniej do piątku. Może razem zaszalejemy i sikniemy, co?

U mnie już po frytach, @ się rozkręca. Już płakałam i już mam to za sobą także trzymam za was ksciuki :)

Dzisiaj muszę przyznać, ze mój mężu zachował się wdpaniale. Jak wyszłam z łazienki to już po minie wiedział co jest grane. Przyszedł, przytulił, pozwolił się wypłakać nie mówiąc nic! Wiecie, ze pomogło?! Niby nic a jednak tak wiele. Już chyba wie, ze nie chce mi się słuchać pierdow w stylu: „następnym razem się uda, nie płacz”. Wspaniale jest mieć ramie do wypłacania się! Se popłakałam i jest Ok! Humor mi wrócił ;)

reklama
Do góry