reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To Ci zazdroszczę podejścia, bo kurka ja bym na rzecz niczego nie odpuściła starań. Chyba, ze siła wyższa ;)
No w sumie na koncercie bardzo mi zzalezy .. bilety kosztowaly prawie pol tys. Kupowane w maju byly.. no jakos wazne to dla mnie a dzidzia nie chciala wszesbiej wiec bedzie pozniej=)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
No w sumie na koncercie bardzo mi zzalezy .. bilety kosztowaly prawie pol tys. Kupowane w maju byly.. no jakos wazne to dla mnie a dzidzia nie chciala wszesbiej wiec bedzie pozniej=)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Właśnie dlatego nie bardzo chce planować nic na czerwiec. Zwłaszcza, ze bilety by trzeba już kupić i tez tanie nie sa. Fakt, ze później odsprzedać to żaden problem No ale ja już do czerwca to naprawdę muszę zaskoczyć!

Dlatego ja jak będę robić test to w dniu @ jak jej nie będzie :D

Ja bym chciała wytrzymać nawet 2-3 dni po terminie @ bo po wrześniowym żarciku nie chce patrzeć na tę biel.
We wrześniu chyba pierwszy raz w życiu dostałam @ 31 dc. NIGDY mi się to nie zdarzyło. Juz byłam przekonana, ze się udało. Nie chciałybyście widzieć mojej miny jak zatestowalam a tam bielsza biel od bieli. Rozebrałam test na części pierwsze żeby się upewnić czy tej kreseczki tam nie ma :) było mi przykro z tydzień. Także chciałabym wytrzymać ale nie wiem czy dam radę ;)

reklama
Ja bym chciała wytrzymać nawet 2-3 dni po terminie @ bo po wrześniowym żarciku nie chce patrzeć na tę biel.
We wrześniu chyba pierwszy raz w życiu dostałam @ 31 dc. NIGDY mi się to nie zdarzyło. Juz byłam przekonana, ze się udało. Nie chciałybyście widzieć mojej miny jak zatestowalam a tam bielsza biel od bieli. Rozebrałam test na części pierwsze żeby się upewnić czy tej kreseczki tam nie ma :) było mi przykro z tydzień. Także chciałabym wytrzymać ale nie wiem czy dam radę ;)
Oj rozumiem cię. Ja kiedyś miałam cykl 33 ale nie robiłam testu chociaż byłam pewna że to ciąża i 33dc kupiłam test a jak wróciłam do domu a tu @ przyszła wielkie rozczarowanie było

Do góry