Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tak wychodziło półtora tyg temu.A to że negatywny to widzę. Tylko pytałam czy kilka dni przed owulacja dziewczynom też wychodzili takie jasne kreseczki a później już coraz ciemniejsze
No właśnie to chciałam wiedziećMi taka jasna wychodzi na 3/4 dni przed pozytywem i naturalnie ciemnieje z dnia na dzień![]()
Ja też wolę standardowe testyAle się wkurzyłam! Kupiłam sobie dwa testy clearblue i trzymam na „specjalną okazję” już z pol roku. Tera patrzę a to te testy, co pokazuja dwie kreski w formie krzyżyka a nie rownolegle! O nie! Wypraszam sobie. Ja chce zobaczyć standardowe piękne dwie kreseczki a nie jakiś kuzwa krzyżyk! [emoji849]
Ale się wkurzyłam! Kupiłam sobie dwa testy clearblue i trzymam na „specjalną okazję” już z pol roku. Tera patrzę a to te testy, co pokazuja dwie kreski w formie krzyżyka a nie rownolegle! O nie! Wypraszam sobie. Ja chce zobaczyć standardowe piękne dwie kreseczki a nie jakiś kuzwa krzyżyk! [emoji849]
Zużyj je w tym cyklu a na specjalną okazję zostaw kreskowe.![]()
Ja jak będę sprawdzać to tymi z allegro o czułości 10 chybaMoże... na razie jest za wcześnie, zobaczymy w przyszłym tyg.bo gorzej jak będzie pozytyw i zobaczę bez kitu krzyzk, wolałabym kreski jakby co
![]()
![]()
Ja jak będę sprawdzać to tymi z allegro o czułości 10 chybakurde nie znam się
ale one są takie malutkie jak te testy owulacyjne z allegro
![]()
Ja jak będę sprawdzać to tymi z allegro o czułości 10 chybakurde nie znam się
ale one są takie malutkie jak te testy owulacyjne z allegro
![]()