O'Hara
Fanka BB :)
Mój w tym roku 35 skończył
A mój 40! [emoji33][emoji38]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój w tym roku 35 skończył
Spoko [emoji14] mąż sąsiadki jednej został ojcem po raz pierwszy w wieku 39 lat a drugi 31. A z kolei drugi sąsiad pierwszy raz 40 a drugi raz 43A mój 40! [emoji33][emoji38]
Spoko [emoji14] mąż sąsiadki jednej został ojcem po raz pierwszy w wieku 39 lat a drugi 31. A z kolei drugi sąsiad pierwszy raz 40 a drugi raz 43
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę że wielu facetów się to tyczy [emoji14]Ale mój mentalnie to się na 15 zatrzymał. Już sam fakt, ze się wstydzi zrobić badanie nasienia...
Myślę że wielu facetów się to tyczy [emoji14]
Dla nas badania nawet ginekologiczne to standard. A u facetów zaburzenie ich prywatności intymności :/
Takie mamy różne postrzegania pewnych spraw
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas bardzo wysoka temperatura tydzień temu bez dodatkowych objawów zakończyła się anginą, ale wiedzieliśmy, że to nie trzydniówka bo tą przeszedł w lipcu, zdrówka dużo życzę :*Synu nam sie rozchorowal.. ma bardzo wysoka temperature, ale zadnych innych objawów.. kurde martwie sie, ma okolo 15tej dal mu ibum zaraz go biore do kapielipracy.. bedziemy zbijac. Eh.. jak nie urok toalbo s,.
Ciekawa jestem jaki jest Nas przedział wiekowy jeśli ktoś ma ochotę powiedzieć w jakim jest wieku
Chodzi mi o to aby zobaczyc jak duży procent jest osób które maja problem z dzidzi
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom