reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Spoko [emoji14] mąż sąsiadki jednej został ojcem po raz pierwszy w wieku 39 lat a drugi 31. A z kolei drugi sąsiad pierwszy raz 40 a drugi raz 43 ;)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale mój mentalnie to się na 15 zatrzymał. Już sam fakt, ze się wstydzi zrobić badanie nasienia... ;) ;)

Ale mój mentalnie to się na 15 zatrzymał. Już sam fakt, ze się wstydzi zrobić badanie nasienia... ;) ;)
Myślę że wielu facetów się to tyczy [emoji14]
Dla nas badania nawet ginekologiczne to standard. A u facetów zaburzenie ich prywatności intymności :/
Takie mamy różne postrzegania pewnych spraw :(

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Synu nam sie rozchorowal.. ma bardzo wysoka temperature, ale zadnych innych objawów.. kurde martwie sie, ma okolo 15tej dal mu ibum zaraz go biore do kapielipracy.. bedziemy zbijac. Eh.. jak nie urok toalbo s,.
U nas bardzo wysoka temperatura tydzień temu bez dodatkowych objawów zakończyła się anginą, ale wiedzieliśmy, że to nie trzydniówka bo tą przeszedł w lipcu, zdrówka dużo życzę :*

Ciekawa jestem jaki jest Nas przedział wiekowy :) jeśli ktoś ma ochotę powiedzieć w jakim jest wieku :)
Chodzi mi o to aby zobaczyc jak duży procent jest osób które maja problem z dzidzi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

28 :) mąż 30.

Aaa gratuluje dwóch pięknych kresek!!!:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry