Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To oby szybko temperatura spadla i zdrowka dla synka zycze:*Synu nam sie rozchorowal.. ma bardzo wysoka temperature, ale zadnych innych objawów.. kurde martwie sie, ma okolo 15tej dal mu ibum zaraz go biore do kapielipracy.. bedziemy zbijac. Eh.. jak nie urok toalbo s,.
Ciekawa jestem jaki jest Nas przedział wiekowy jeśli ktoś ma ochotę powiedzieć w jakim jest wieku
Chodzi mi o to aby zobaczyc jak duży procent jest osób które maja problem z dzidzi
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mój D w Twoim wiekuJa mam 32, to większość z Was młodsze
Mój w tym roku 35 skończyłMój D w Twoim wieku
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A Ty pleciesz. My kobiety jesteśmy wiecznie młode i piękne ! To tylko dzieci dorastają a faceci się starzeją !Ja mam 34. Stara ale jara
staruszki już nieMój w tym roku 35 skończył
Nie gadej glupot Stara to bedziesz po 80 a teraz jestes w super wiekuJa mam 34. Stara ale jara
Ja tam lubię starszych [emoji23] ojciec biologiczny Aleksa i mój D oboje po 32 lata [emoji23]7 lat starsi ode mniestaruszki już nie