Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj niewiem ile moze sie utrzymac ale to normalne bo organizm sie zmienia i caly czas pracuje.A ile takie ogólne zmęczenie i senność się może utrzymywać?
Moja kuzynka z pierwszym wpadła a o drugie starała się 4lata,druga kuzynka tak samo z pierwszym wpadka a z drugim po 11latach ale obie bez pomocy lekarza, w innym wypadku może było by u nich szybciej. Moja mama też nie mogła zajść w ciążę,ale poszła do lekarza i przepisał jej jakieś tabletki i zaszła (ale niestty nie pamięta jakie to były tabletki,i na co) ale rodzeństwa już nie miałam bo drugi raz nie poszła do lekarza a później to się z tatą rozstali. Także u nas może to rodzinne?
Moi rodzice tez mieli problemy. Czekali 11 lat na mnie. Jestem jedynaczka. Ale nie chciałabym przez to przechodzić...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moi rodzice tez mieli problemy. Czekali 11 lat na mnie. Jestem jedynaczka. Ale nie chciałabym przez to przechodzić...
Myślę, że nie będziesz musiała tak długo czekać, bo wierzę, że ujrzysz dzisiaj dwie kreseczki i tego Ci życzę z całego serca, a zdarzały Ci się już tak długie cykle?Moi rodzice tez mieli problemy. Czekali 11 lat na mnie. Jestem jedynaczka. Ale nie chciałabym przez to przechodzić...
Jutro bede testowacNie kusi testowanie?
No to kciuki zaciśnięteJutro bede testowac
Ja sikalam jak sie po nocce przebudziłam a to kolo 13 bylo.Zgadza się. 35
Musiałbym teraz zacząć trzymać i siknąć tak koło 20 tylko podejrzewam co ujrzę. Wydaje mi się ze cykl oszalał przez chorobę i dlatego jest taki długi.
Kurka Dagmara a ja tak co jakis czas mam. I zastanawialam sie z czego. Czyli juz wiem ze to z tych tabletek.Boze dziewczyny jak ja sie zle czuje po tym sioforze, w brzuchu mi jezdzi, biegunke mam straszna... ale pamietam, ze poprzednim razem jak zaczynalam go brac to bylo to samo przez jakis tydzien, a pozniej orzeszlo, wiec licze ze teraz bedzie tak samo