reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zazdroszczę pogody ;) U mnie też @ jutro ma przyjść więc czekam cierpliwie, nie czuję się jakoś nadzwyczajnie, pewnie zaś się opóźni.. To już standard

Oo no to czekamy razem :) mi zawsze przychodzi w punkt , cykle 29 dni a kiedys 28. Mi jak sie opozni to pewnie przez zmiane klimatu co by mi odpowiadalo bo meczyc sie tutaj z okresem ..masakra ;p

reklama
Oo no to czekamy razem :) mi zawsze przychodzi w punkt , cykle 29 dni a kiedys 28. Mi jak sie opozni to pewnie przez zmiane klimatu co by mi odpowiadalo bo meczyc sie tutaj z okresem ..masakra ;p

Ja wlasnie liczę ze moja @ przyjdzie szybciej zeby najwieksza powódź była jeszcze przed wyjazdem nad morze... Termin mam wlasnie na sobotę - dzien wyjazdu, ale fajnie by było dostać ja dzisiaj lub jutro.. Jest nadzieja ze tak będzie bo brzuch boli.

A co ciekawe jeszcze - po poronieniu przestaly mnie zupełnie bolec piersi przed @ - przed ciąża zwyklemnie bolayprzed @ - i teraz po roku widze ze wraca mi ta wrażliwość piersi przed @. Juz w zeszłym cyklu tak miałam i teraz tez. Takze moze dopiero teraz moj organizm całkowicie wrócił do normy...

U mnie temperatura dzisiaj juz całkowicie spadła wiec @ sie czai za rogiem. Podbrzusze tez pobolewa. Sikaniec negatywny. Takze nic z tego.. A tak liczyłam na ten cykl po zrobieniu drożności jajowodów... Juz nie wiem co mam wiecej zrobić.. Lepiej sie odżywiać na pewno bym mogła bo troche sobie odpuściłam. Ale w takim humorze to cieżko o motywacje..
Nawet przyjaciółka ktore tak jak ja poroniła i bardzo to psychicznie przeżywała, chodziła do psychologa bo nie mogła sie po tym podnieść, po roku od pierwszej ciąży zaszła w tym samym cyklu ponownie.. A ja jestem silna psychicznie, szybko sie podniosłam po stracie, byłam pozytywnie nastawiona i wielka dupa.. Wlasnie mija rok od kiedy zaszłam w pierwsza ciąże i nic.
Plan teraz jedynie widze taki - W sobotę wyjeżdżam na wakacje, odkładam termometry i liczenie na bok i po powrocie rozpoznaje temat inseminacji i próbujemy jej w sierpniu. Jak nie wyjdzie to juz chyba invitro... Boże dlaczego nie mogę zajść po prostu normalnie w ciąże..... :(
to nie jest tak, ze jak nie mozesz naturalnie zajsc to zaraz musisz miec czarne mysli..od razu chcesz isc na in-vitro? a moze inseminacja najpierw?

Hej:) u nas dzis juz tak bardzo nie wieje jak wczoraj ale zimno jest...
Fabimama tak strasznie mi przykro:(
dżoł super:)
u mnie okresu nadal brak a to juz 38 dc. Brzuch kluje dosc wyraznie...

reklama
Do góry