reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Pod tym względem to się idealnie z M dobralam. Ciezko bylo po zabiegu, bo niby mielismy zielone swiatlo na seks juz trzy tygodnie po zabiegu ale jednak ja sie jakos dziwnie obawialam i dopiero w 5 tygodniu po zaboegu zabralismy sie do roboty. No a na starania swiatlo zielone 6 tygodni po zabiegu dostalam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@ za tydzien w sobote powinna byc a testowanko planowane w niedzielę. Niby pozytywnie staram się myśleć, ale jednak im bliżej @ tym wiecwj mysli typu ze chyba znowu nic z tego. Staram sie mimo wszystko jakos o tym nie myslec i nawet jak wam tu jakiea objawy piszę to plus taki, że nienmysle caly czas o tym. Aczkolwiek jedno mnie zastanawia. Te objawy teraz zupelnie inne niz w poprzednich cyklach.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
To ja wlasnie mam inaczej. Im blizej @ to zawsze mowie ze udalo sie a jak przychodzi wstretna @ to moje wielkie rozczarowanie powoduje dolek u mnie.
Ja testowac bede w piatek bo wtedy mam wizyte u endokrynologa i gdy by mialo cos byc na rzeczy to wole jej powiedziec.

Pod tym względem to się idealnie z M dobralam. Ciezko bylo po zabiegu, bo niby mielismy zielone swiatlo na seks juz trzy tygodnie po zabiegu ale jednak ja sie jakos dziwnie obawialam i dopiero w 5 tygodniu po zaboegu zabralismy sie do roboty. No a na starania swiatlo zielone 6 tygodni po zabiegu dostalam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
To bardzo dobrze ze w tej kwesti sie tak dobraliscie:) a Twoj chlop jest mlodszy od Ciebie?

Ja to chyba tutaj jedyna jestem, co żadnego dziecka nie ma i nigdy nawet nie zaszłam w ciaze i stara jestem [emoji17]

reklama
Do góry