Kasienka3b
Fanka BB :)
Pewnie ze uda sie kazdej. Poprostu teraz cwiczymy cierpliwoscDziewczyny nie smuciny sie! W koncu nam sie uda KAŻDEJ sie uda :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie ze uda sie kazdej. Poprostu teraz cwiczymy cierpliwoscDziewczyny nie smuciny sie! W koncu nam sie uda KAŻDEJ sie uda :*
Pod tym względem to się idealnie z M dobralam. Ciezko bylo po zabiegu, bo niby mielismy zielone swiatlo na seks juz trzy tygodnie po zabiegu ale jednak ja sie jakos dziwnie obawialam i dopiero w 5 tygodniu po zaboegu zabralismy sie do roboty. No a na starania swiatlo zielone 6 tygodni po zabiegu dostalam.Sexocholik
To ja wlasnie mam inaczej. Im blizej @ to zawsze mowie ze udalo sie a jak przychodzi wstretna @ to moje wielkie rozczarowanie powoduje dolek u mnie.@ za tydzien w sobote powinna byc a testowanko planowane w niedzielę. Niby pozytywnie staram się myśleć, ale jednak im bliżej @ tym wiecwj mysli typu ze chyba znowu nic z tego. Staram sie mimo wszystko jakos o tym nie myslec i nawet jak wam tu jakiea objawy piszę to plus taki, że nienmysle caly czas o tym. Aczkolwiek jedno mnie zastanawia. Te objawy teraz zupelnie inne niz w poprzednich cyklach.
To bardzo dobrze ze w tej kwesti sie tak dobraliscie a Twoj chlop jest mlodszy od Ciebie?Pod tym względem to się idealnie z M dobralam. Ciezko bylo po zabiegu, bo niby mielismy zielone swiatlo na seks juz trzy tygodnie po zabiegu ale jednak ja sie jakos dziwnie obawialam i dopiero w 5 tygodniu po zaboegu zabralismy sie do roboty. No a na starania swiatlo zielone 6 tygodni po zabiegu dostalam.
Dawaj MoniaChyba zaraz fotke zmienie jak mi mowicie,ze nawet twarzy nie widac , tylko poszukam jakiejs
A chcesz kopasa w dupasa za smutasy?Ja to chyba tutaj jedyna jestem, co żadnego dziecka nie ma i nigdy nawet nie zaszłam w ciaze i stara jestem [emoji17]
Moj chlop 3 lata młodszy :-) ale powiem nieskromnie, emocjonalnie dojrzalszy od wielu starszych od siebie. No i jego rodzina od razu moją córę zaakceptowala :-)To bardzo dobrze ze w tej kwesti sie tak dobraliscie a Twoj chlop jest mlodszy od Ciebie?
Pozamaciczną. Jajowodu się nie udało uratować bo zbagatelizowałam problem.O matko! a co mialas za historie?