reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja teraz będę kupować sokowirówke :) właśnie po to żeby całą rodzinę ze sklepowej chemii na domowe soki przerzucić :)
A za jakiś rok będę chciała kupić termomixa to w tym wszystko zrobię, od bułek, chleba, obiadu po soki, desery itp

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mialam z mama thermomixa, a miesiąc temu kupilam sobie speed cooka, polski odpowiednik i roznicy nie widzę póki co ;)

reklama
Ta a po tych ciastkach takiej zgagi dostalam ze zasnac do wpol 4 nie moglam :-/
A co do czekolady to jak zaczne to i tak zjem cala na raz bo sie powstrzymac nogdy nie umiem

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Heh a ja wlasnie przed chwila skonczylam ta czekolade:p
Zgaga? Oj nie cierpie tego!
Ja dostalam takiej chcicy po czekoladzie wczoraj ze chlop dzis poszedl z mega usmiechem do pracy:p

dobry pomysł, ja właśnie wolę jeść na mieście, w domu tak nie smakuje
Raz kiedyś mnie M zabrał na pizzę faszerowaną boże jakie to pyszne bylo.... A co do jedzenia na mieście to moze niekoniecznie, ale pizza jest jedną z tych rzecxy którą lepoej zamowic na telefon lub zjesc na miescie bo robiona w domu tak genialnie juz nie smakuje

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

U mnie w rodzinie ze strony taty tez były same dziewczynki. Tylko jeden najstarszy kuzyn byl rodzynkiem, chlop po 40. Do zeszłego roku rodziły się zawsze same dziewczynki. Dopiero jak moja kuzynka urodziła to przełamała ta passę.

Ale bym chciała być w lipcowkach!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny dawno mnie nie bylo. Witam wszystkie nowe staraczki. Gratuluje wszystkim zafasolkowanym!!! Wiecie co tam u kari u hoope? Ja w koncu trafilam na normalnego lekarza. Zrobil mi badania teraz w piatek ide do niego zobacze wyniki. Pozniej droznosc jajowodow i clo na owulacje. Jestem dobrej mysl!!!
Heeej no dlugo Cie niw bylo=) oby bylo dobrze wszystko

Do góry