reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czasem to i ja zjem cos niezdrowego tyle ze sa to 2 3 ciasta badz parr chipsow ... Najwiecej na raz moge zjesc popcornu;)
oo...popcornu to chyba z rok nie jadłam
w sobotę jadłam wyjątkowo pizze bo nie bylo nic na obiad z racji mojej choroby to mi moj zamówił taka ostrą ,że myślałam ,że go uduszę
jedna drugiej robi smaki hehe :p

reklama
noo uzależniają heheh...a jak z niepiciem kawy ? trzymasz się?
Nie piję. Na jogurty pitne i koktajle owocowe robione w domu sie przerzucilam. No a pije albo herbate albo po prostu wodę wszelkiego rodzaju a czasami, tak jak wczoraj na colę sobie pozwole.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Popcorn ponoc najzdrowsza z tych wszystkoch przekąsek....pod warunkiem ze nie jest kupiony do zrobienia w mikrofali.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja najlepiej to w ogole bym sie wystrzegala tych wszystkich przekasek bo ta chemia konsereanty spulchniacze mnie odstraszaja ale czasem i mnie ochota bierze na gotowce
Mam czasem taka nieotparta ochote na słodkie..ale to tak ze jem kajmaj z puszki ... Masakra musze sie czasem zaslodzic na maxa:)

Nie piję. Na jogurty pitne i koktajle owocowe robione w domu sie przerzucilam. No a pije albo herbate albo po prostu wodę wszelkiego rodzaju a czasami, tak jak wczoraj na colę sobie pozwole.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja teraz będę kupować sokowirówke :) właśnie po to żeby całą rodzinę ze sklepowej chemii na domowe soki przerzucić :)
A za jakiś rok będę chciała kupić termomixa to w tym wszystko zrobię, od bułek, chleba, obiadu po soki, desery itp

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja teraz będę kupować sokowirówke :) właśnie po to żeby całą rodzinę ze sklepowej chemii na domowe soki przerzucić :)
A za jakiś rok będę chciała kupić termomixa to w tym wszystko zrobię, od bułek, chleba, obiadu po soki, desery itp

Jamiego termo.ixa???
Gadaj mi tu heee
Ja lubie sama przyrzadzac to co jemy pijemy wiec mi sie to przyda!
Elodia duzy plus za wlasne jogurty!!!
Wlasnie tez wzielam sie za robienie kefiru

reklama

fajna sprawa mam to i to, polecam :)

Do góry