Veraska
Fanka BB :)
ja też czasem lubie ale nachodzi mnie na słone bardziej np chipsyNo zeby na noc takie świństwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też czasem lubie ale nachodzi mnie na słone bardziej np chipsyNo zeby na noc takie świństwa
Kolejna szczesciaraGratuluję!!!
Dziewczyny u mnie takie cuda też z rana !!!
Jeszcze w to nie wierzę bo siknelam o 4 rano a że nic się nie pokazywało to poszłam dalej spać. Przed chwilą patrzę kontrolnie a tu krechy!! Nie do wiary nawet mi się śniło że włożyłam test pod poduszkę i później był pozytyw i nawet w tym śnie pokazywał 9 tydzień a tu przecież 25 dc. Muszę iść na bete bo inaczej nie uwierzę że w końcu się udało [emoji7] [emoji8] [emoji2] [emoji3]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak jestem spozniona to nie zwrazam uwagi na ppgode. Hahaha adrenalina pelna para@ONAONAONA ja prawie nie zdążyłam ogarnąć córy do szkoly bo budzik przespalam. W ostatniej możliwej chwili się obudzilam i wszystko na szybko ale się udalo.
Wietrzysko nadal mocne u nas takie jakby zwiastujące zimę okropne chłodnw i dające mocno w twarz, ale słonka nie ma buuuuuu :-(
Smaka mi na chipsy zrobilas kurde a od dawna nie jem bo sobie obiecalam odwyk od chipsówja też czasem lubie ale nachodzi mnie na słone bardziej np chipsy
Czasem to i ja zjem cos niezdrowego tyle ze sa to 2 3 ciasta badz parr chipsow ... Najwiecej na raz moge zjesc popcornuja też czasem lubie ale nachodzi mnie na słone bardziej np chipsy
No a co kiedyś musi byc gorącoJak jestem spozniona to nie zwrazam uwagi na ppgode. Hahaha adrenalina pelna para
No tak mi się zachcialo ciastek to mialam za swoje. Ba. Popilam je colą bo akirat byla w pokoju a do kuchni mi sie isc nie chcialo hehe
noo uzależniają heheh...a jak z niepiciem kawy ? trzymasz się?Smaka mi na chipsy zrobilas kurde a od dawna nie jem bo sobie obiecalam odwyk od chipsów
Smaka mi na chipsy zrobilas kurde a od dawna nie jem bo sobie obiecalam odwyk od chipsów
Popcorn ponoc najzdrowsza z tych wszystkoch przekąsek....pod warunkiem ze nie jest kupiony do zrobienia w mikrofali.Czasem to i ja zjem cos niezdrowego tyle ze sa to 2 3 ciasta badz parr chipsow ... Najwiecej na raz moge zjesc popcornu