reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja obecnie ruda jestem ale umówiłam sie juz na sobotę i znowu bedę mieć blond :) Zmarzłam dzisiaj jak cholera wracając z młodym z przedszkola, okropna pogoda i pewnie bedzie tylko gorzej :( brzuch mnie cholernie boli, dół pleców i piersi a mam mocne postanowienie poćwiczyć... Oj ciężko będzie dupsko ruszyć :(

reklama
A u mnie dramacik. @ przyszła 3 dni wcześniej. Idę się wysmucić. Zaczynam 5 cykl.
Ojjj.....tulę mocno :* sierpnióweczki będą twoje :*

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Mi w piątek zaczynają się dni płodne. Może złapie się na koniec lipca jeszcze... Syncia mam z 20 lipca to fajnie by było jakby i z drugim tak się udało

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi w piątek zaczynają się dni płodne. Może złapie się na koniec lipca jeszcze... Syncia mam z 20 lipca to fajnie by było jakby i z drugim tak się udało

Mi gdyby sie udalo to by termin byl na 21 albo 22 lipca. A miesiac pozniej hardkor bo termin bym miala 4 dni po slubie haha

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Mi gdyby sie udalo to by termin byl na 21 albo 22 lipca. A miesiac pozniej hardkor bo termin bym miala 4 dni po slubie haha

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Haha no mi teraz jakby się udało termin na 31 sierpnia ale ze drugie też CC , dziś byłam u swojego ginekologa i się jeszcze upewniłam [emoji23] to termin byłby kilka dni wcześniej :) to między dziećmi byłoby praktycznie idealnie 4 lata różnicy

reklama
Haha no mi teraz jakby się udało termin na 31 sierpnia ale ze drugie też CC , dziś byłam u swojego ginekologa i się jeszcze upewniłam [emoji23] to termin byłby kilka dni wcześniej :) to między dziećmi byłoby praktycznie idealnie 4 lata różnicy

A masz jakies wskazania medyczne do cc? Czy tylko dlatego ze pierwsze bylo cc?
To między moimkumplem a jego siostrą jest równy rok różnicy - oboje urodzili sie 5 sierpnia

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry