@ na 2.11
Testujemy razem 2 listopada. Trzymaj się @Ewarut cierpliwie! [emoji4]Jeszcze dużo za wcześnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@ na 2.11
A ja dalam synowi Szymus, Szymonek a wszyscy mowimy Szymon lub Szymisa pro po imion bo pare dni mnie nie było mam syna Wiktora i Emila wybrałam te imiona żeby nie zdradniac a mój mama i tak zdrabnia Wikuś Wiktoruś albo Emilek Emilus wrrr jak ja tego nienawidze
Ja oszaleje, sfiksuje...
Tylko spokój nas uratuje, dasz radę, wiem, że czas będzie Ci się teraz dłużył, ale no jakoś to będzie, musisz te kilka dni przeczekać, a później radość będzie wielka, zobaczyszJa oszaleje, sfiksuje...
Nie łam się, musisz myśleć pozytywnie, nie nakręcać się ale myśleć pozytywnie, fajnie byłoby jakbyście obie zobaczyły 2.11 po dwie kreseczki, tego Wam życzęWiem... dłuży się. I Tobie pewnie jeszcze bardziej, bo masz jakieś ciekawe objawy. U mnie tylko brzuch pobolewa jak przed @, także nieco łamię się... ale staram się nadal wierzyć i myśleć pozytywnie.
Czekajmy, w kupie będzie raźniej z testowaniem
A synuś pomaga trochę przygotowywać czy tylko zjadać?Mowie synus co dzis na kolacje robimy a on salatka z tunczyka no to ide robic
Nie łam się, musisz myśleć pozytywnie, nie nakręcać się ale myśleć pozytywnie, fajnie byłoby jakbyście obie zobaczyły 2.11 po dwie kreseczki, tego Wam życzę
Jak mu czapka stanie, czasem lubi a teraz akurat rysuje to zrobie samaA synuś pomaga trochę przygotowywać czy tylko zjadać?