reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiesz dokładnie, mamy juz z mezem tyle planow, koncert - na ktory nie moge nie iść,bo to moje marzenie, wakacje w Polańczyku =) a z noworodkiem by sie mocno pokrzyzowalo, a tak to z brzuszkiem bedzie łatwiej=) ale to nie bedzie czas stracony, zrobimy monitoring poziomu prl przed owu przy regularnym braniu bromu, i zobaczymy czy bedzie wszystko szlo dodo dolu czyczy nie. =)

reklama
Uzależniłam się od was ;) No ale czas już na mnie, idę jakiś film obejrzeć i jak znam życie to pewnie padnę po 10 minutach :)
A może polecicie jakiś film? :)
Z super zakończeniem:
-życie Za życie(Z Spacey CZAD)
-wyspa tajemnic(Z dicaprio)
-podejrzani (Z kevinem spacey MEGA)
-Budka telefoniczna(Z colinem farelem- zajebist...y film, 90% filmu dzieje się właśnie w budce telefonicznej... jest świetny serio trzyma w napięciu WARTO)
-bez mojej zgody- będziesz płakać jak bóbr niezależnie od tego czy płaczesz na filmach czy nie
-i cudowny film z colinem firthem "zanim zasne"-cudo!

A do posmiania się "inna kobieta" i "kingsman Secret service" ^^

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Lo boze!!!! Ja po 10 minutach nie moge juz
Powiem Ci szczerze, że pierwszy raz jak wykonywałam te ćwiczenia (czyli to było jakieś dobre 3 lata temu) to dobrnęłam do połowy i dalej już nie dałam rady, ale się zawzięłam i postanowiłam spróbować ponownie. Początkowo starałam się tylko coś tam trochę pomachać, byle tylko się poruszać no i powiem Ci, że z każdym kolejnym dniem ćwiczeń było coraz lepiej, mniej się męczyłam a i ćwiczenia dokładniej wykonywałam także jestem z siebie dumna, że się nie poddałam. Teraz po ponad dwuletniej przerwie też było trochę ciężko, ale już za pierwszym razem przerobiłam cały trening. A najbardziej podoba mi się to, że jak już wykonuję ostatnie ćwiczenia rozciągające i uspokajające to czuję taką ogromną satysfakcję, że mi się udało, że nawet nie potrafię tego opisać słowami. Jestem po prostu z siebie bardzo dumna :)

Z super zakończeniem:
-życie Za życie(Z Spacey CZAD)
-wyspa tajemnic(Z dicaprio)
-podejrzani (Z kevinem spacey MEGA)
-Budka telefoniczna(Z colinem farelem- zajebist...y film, 90% filmu dzieje się właśnie w budce telefonicznej... jest świetny serio trzyma w napięciu WARTO)
-bez mojej zgody- będziesz płakać jak bóbr niezależnie od tego czy płaczesz na filmach czy nie
-i cudowny film z colinem firthem "zanim zasne"-cudo!

A do posmiania się "inna kobieta" i "kingsman Secret service" ^^

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki! Chociaż i tak większość już widziałam ;)

reklama
Do góry