reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiesz dokładnie, mamy juz z mezem tyle planow, koncert - na ktory nie moge nie iść,bo to moje marzenie, wakacje w Polańczyku =) a z noworodkiem by sie mocno pokrzyzowalo, a tak to z brzuszkiem bedzie łatwiej=) ale to nie bedzie czas stracony, zrobimy monitoring poziomu prl przed owu przy regularnym braniu bromu, i zobaczymy czy bedzie wszystko szlo dodo dolu czyczy nie. =)

reklama
Uzależniłam się od was ;) No ale czas już na mnie, idę jakiś film obejrzeć i jak znam życie to pewnie padnę po 10 minutach :)
A może polecicie jakiś film? :)
Z super zakończeniem:
-życie Za życie(Z Spacey CZAD)
-wyspa tajemnic(Z dicaprio)
-podejrzani (Z kevinem spacey MEGA)
-Budka telefoniczna(Z colinem farelem- zajebist...y film, 90% filmu dzieje się właśnie w budce telefonicznej... jest świetny serio trzyma w napięciu WARTO)
-bez mojej zgody- będziesz płakać jak bóbr niezależnie od tego czy płaczesz na filmach czy nie
-i cudowny film z colinem firthem "zanim zasne"-cudo!

A do posmiania się "inna kobieta" i "kingsman Secret service" ^^

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Lo boze!!!! Ja po 10 minutach nie moge juz
Powiem Ci szczerze, że pierwszy raz jak wykonywałam te ćwiczenia (czyli to było jakieś dobre 3 lata temu) to dobrnęłam do połowy i dalej już nie dałam rady, ale się zawzięłam i postanowiłam spróbować ponownie. Początkowo starałam się tylko coś tam trochę pomachać, byle tylko się poruszać no i powiem Ci, że z każdym kolejnym dniem ćwiczeń było coraz lepiej, mniej się męczyłam a i ćwiczenia dokładniej wykonywałam także jestem z siebie dumna, że się nie poddałam. Teraz po ponad dwuletniej przerwie też było trochę ciężko, ale już za pierwszym razem przerobiłam cały trening. A najbardziej podoba mi się to, że jak już wykonuję ostatnie ćwiczenia rozciągające i uspokajające to czuję taką ogromną satysfakcję, że mi się udało, że nawet nie potrafię tego opisać słowami. Jestem po prostu z siebie bardzo dumna :)

Z super zakończeniem:
-życie Za życie(Z Spacey CZAD)
-wyspa tajemnic(Z dicaprio)
-podejrzani (Z kevinem spacey MEGA)
-Budka telefoniczna(Z colinem farelem- zajebist...y film, 90% filmu dzieje się właśnie w budce telefonicznej... jest świetny serio trzyma w napięciu WARTO)
-bez mojej zgody- będziesz płakać jak bóbr niezależnie od tego czy płaczesz na filmach czy nie
-i cudowny film z colinem firthem "zanim zasne"-cudo!

A do posmiania się "inna kobieta" i "kingsman Secret service" ^^

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki! Chociaż i tak większość już widziałam ;)

reklama
Do góry