reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Uważaj bo u mnie taki bol skończył się roczna rehabilitacja wiadomo ze nie ma co dramatyzować ale kuzwa na kręgosłup trzeba uważać :)
Ja sie chy a rozpadam hahaha

Serio to nie cierpialam na takie bole tym bardziej ost sie oszczedzalam to juz w ogole nie ma powodu bolec

Malo pije ale czasem na piwko mnoe nachodzi ochota. Po winie glowa mi peka lol

reklama
IMG_20171019_202647.jpg

A ja dziś też pazurki właśnie robie i się relaksuje przed tv ;)

Załączniki

• IMG_20171019_202647.jpg
    IMG_20171019_202647.jpg
    803,5 KB · Wyświetleń: 238
A ja tak w ogóle zmieniając temat, niby się nie nakręcam ale jednak się nakręcam [emoji23] jednak mam zryty łeb :) 20dc, 8/7 dni do @ a ja mam tak:
Wyostrzony zmysł zapachu
Pobolewa mnie podbrzusze
To takie objawy standardowe które mam co miesiąc [emoji23] a z nowych to:
Nie bolą mnie cycki
Poprawiła mi się cera
Często sikam [emoji23]
Tera to na pewno jestem [emoji6][emoji6][emoji6]

A ja tak w ogóle zmieniając temat, niby się nie nakręcam ale jednak się nakręcam [emoji23] jednak mam zryty łeb :) 20dc, 8/7 dni do @ a ja mam tak:
Wyostrzony zmysł zapachu
Pobolewa mnie podbrzusze
To takie objawy standardowe które mam co miesiąc [emoji23] a z nowych to:
Nie bolą mnie cycki
Poprawiła mi się cera
Często sikam [emoji23]
Tera to na pewno jestem [emoji6][emoji6][emoji6]
Buhaha też część już mam ;)

Zobacz załącznik 826439
A ja dziś też pazurki właśnie robie i się relaksuje przed tv ;)
Ja nie znoszę i nie umiem robić paznokci więc chodzę do kosmetyczki.
Podziwiam że znajdziecie na to czas i chęci no i że macie takie zdolności serio bo ja to total beztalencie[emoji23]
ale w sumie troche sie ciesze ze taki borok ze mnie bo w zamisn senwyjdę co 3 tyg ma dłonie i co 5tyg na stopy i mam relaks [emoji173] bo w domu ż tym bym miała katorge:p

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny lezycie z nogami do góry po staraniach?
Kiedyś kilka razy leżałam ale to guzik dało ale ostatnio słyszałam wypowiedź ginekologa który mówił że nie trzeba leżeć z nogami w górze, wystarczy normalnie poleżeć 10-15 minut, chodzi tylko o to żeby od razu wszystko nie wyleciało :)

Do góry