reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Uważaj bo u mnie taki bol skończył się roczna rehabilitacja wiadomo ze nie ma co dramatyzować ale kuzwa na kręgosłup trzeba uważać :)
Ja sie chy a rozpadam hahaha

Serio to nie cierpialam na takie bole tym bardziej ost sie oszczedzalam to juz w ogole nie ma powodu bolec

Malo pije ale czasem na piwko mnoe nachodzi ochota. Po winie glowa mi peka lol

reklama
IMG_20171019_202647.jpg

A ja dziś też pazurki właśnie robie i się relaksuje przed tv ;)

Załączniki

• IMG_20171019_202647.jpg
    IMG_20171019_202647.jpg
    803,5 KB · Wyświetleń: 243
A ja tak w ogóle zmieniając temat, niby się nie nakręcam ale jednak się nakręcam [emoji23] jednak mam zryty łeb :) 20dc, 8/7 dni do @ a ja mam tak:
Wyostrzony zmysł zapachu
Pobolewa mnie podbrzusze
To takie objawy standardowe które mam co miesiąc [emoji23] a z nowych to:
Nie bolą mnie cycki
Poprawiła mi się cera
Często sikam [emoji23]
Tera to na pewno jestem [emoji6][emoji6][emoji6]

A ja tak w ogóle zmieniając temat, niby się nie nakręcam ale jednak się nakręcam [emoji23] jednak mam zryty łeb :) 20dc, 8/7 dni do @ a ja mam tak:
Wyostrzony zmysł zapachu
Pobolewa mnie podbrzusze
To takie objawy standardowe które mam co miesiąc [emoji23] a z nowych to:
Nie bolą mnie cycki
Poprawiła mi się cera
Często sikam [emoji23]
Tera to na pewno jestem [emoji6][emoji6][emoji6]
Buhaha też część już mam ;)

Zobacz załącznik 826439
A ja dziś też pazurki właśnie robie i się relaksuje przed tv ;)
Ja nie znoszę i nie umiem robić paznokci więc chodzę do kosmetyczki.
Podziwiam że znajdziecie na to czas i chęci no i że macie takie zdolności serio bo ja to total beztalencie[emoji23]
ale w sumie troche sie ciesze ze taki borok ze mnie bo w zamisn senwyjdę co 3 tyg ma dłonie i co 5tyg na stopy i mam relaks [emoji173] bo w domu ż tym bym miała katorge:p

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny lezycie z nogami do góry po staraniach?
Kiedyś kilka razy leżałam ale to guzik dało ale ostatnio słyszałam wypowiedź ginekologa który mówił że nie trzeba leżeć z nogami w górze, wystarczy normalnie poleżeć 10-15 minut, chodzi tylko o to żeby od razu wszystko nie wyleciało :)

Do góry