reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mi tez pokazuje to samo. Wiec jak jednak okaze sie ze ciaza u mnie to termin bedziemy mialy razem
Powiem ci że siedziałam na 2 forach i z późniejszym terminem ciężko się wbić w forum tzn dziewczyny już znają się. Ja stawiam na lipiec bardziej więc chyba już pójdę na lipcówki. Od początku;) a ty?

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem ci że siedziałam na 2 forach i z późniejszym terminem ciężko się wbić w forum tzn dziewczyny już znają się. Ja stawiam na lipiec bardziej więc chyba już pójdę na lipcówki. Od początku;) a ty?

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Poprzednia ciaze mialam na 25marca i doloczylam wogole chyba z 3 miesiacu dopiero i nie bylo problemu.. suma sumarum urodzilam 22 wiec drugim razem mam tez zamiar w czerwcu =)

reklama
Do góry