Elodia
Fanka BB :)
Ostrzezenie przed zbyt wczesnym testowanie hahahZa co heheh
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
![f2wlk6nllyt56xuu.png](https://www.suwaczki.com/tickers/f2wlk6nllyt56xuu.png)
![201702250929.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fs4.suwaczek.com%2F201702250929.png&hash=e61295d37481ae858961894566948b29)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostrzezenie przed zbyt wczesnym testowanie hahahZa co heheh
Moze 2-3 dni od zagnieżdżeniaWiesz chyba od wzrostu hcg albo nie wiem kurde.
Ja juz od hoho na czarny farbuje z londy. Ostatnio mialam koncowki czerwone ale stwierdzilam ze cala czarna czuje sie najlepiejCzarny czy granatowa czerń? Granatowa genialnie lśni na ciemny granat jak sie pod swiatlo patrzy
![]()
![]()
Ja czerny przez w sumie sześć lat. A od stycznia zeszlego roku rozjasniam do rudegoJa juz od hoho na czarny farbuje z londy. Ostatnio mialam koncowki czerwone ale stwierdzilam ze cala czarna czuje sie najlepiej![]()
ja pewnie siknne jutro. Jak nic.Ostrzezenie przed zbyt wczesnym testowanie hahah
![]()
![]()
Podejrzewam że to i tak bajka.Moze 2-3 dni od zagnieżdżenia
![]()
![]()
Włam do swojego mieszkania, dobre hahahaSkusiły mnie! One mnie z tej apteki przywołały.
Tak wg za mną ciężki dzień zgubiłam swoje klucze. Miałam tylko zapasowe z kluczami od strychu. Mąż swoje zabrał ze sobą. No i co... Co ja poczne jak w piwnicy mam piec? W sumie teraz to ciepło no ale kurde wodę trzeba ciepła mieć . Piwnica zamykana na dwa ale zwykle zamykamy na dolny zamek. Ten który ją zgubiłam. No ale ten od góry miałam przy kluczach od strychu
To ci wzięłam łom z mieszkania z góry i sobie wypierdz i e l i l a M drzwi od piwnicy! A co. ! Jak to miałam tak bez wody [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] i zamknęłam na górny zamek hahahah
[emoji35]ja pewnie siknne jutro. Jak nic.
Masakra! Cymbał ze mnie no
No już będzie tak z 5-6 miesięcy, jak nam o tym powiedzieli. Nie wiem, czy wcześniej też.A dlugo się starają?
![]()
![]()