reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Asia2104. Moje gratulacje.
Ja po wizycie u gina. Ciaza potwierdzona ale to dopiero 5 tydzien i nic nie bylo widac za bardzo. Mam sie zglisic za dwa tygodnie. Mowil ze wszystko wyglada ladnie ciazowo ale jakos mnie tak strach obleciac ze cos jest nie dobrze. Dziewczyny mialyscie tak?

reklama
Hej
Mam takie pytanie..Współzylam z mezem przed/w/po owulacji czyli 8-10.09 .23.09 dostałam @ 2 dni normalnie potem plamienie 3 dni...i za 3 dni tj.30,09 plamki krwi zywej sie pojawiaja..na zmiane z bladorozowa po brazowe trwaja do dzis...Myslicie ze moze zaszłam w ciaze? wizyte mam 11.10 dopiero..

Każdy test pokazuje inaczej nie stresuj się naprawdę! Wystarczy że był innej czułości. Trzymam kciuki żeby było wszystko ok!

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Ps; pozatym nawet jak byś poroniła to test nie ma prawa po tak krótkim czasie pokazać słabszej kreski ponieważ hormon utrzymuje się w organizmie jeszcze spory czas.tak mi kiedyś mówiła moja pani doktor

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

@Asia2104. Moje gratulacje.
Ja po wizycie u gina. Ciaza potwierdzona ale to dopiero 5 tydzien i nic nie bylo widac za bardzo. Mam sie zglisic za dwa tygodnie. Mowil ze wszystko wyglada ladnie ciazowo ale jakos mnie tak strach obleciac ze cos jest nie dobrze. Dziewczyny mialyscie tak?
Spokojnie, bo to wczesna ciąża.Nie masz się czym martwić. Dbaj o siebie teraz bardziej. Rób to co lubisz i się ciesz :D :D

Ostatnia edycja:
normalnie zasypiam dzisiaj, na siedząco....jeszcze jakiś matołek w nocy wysyłam smsy do mojego M. Bardzo mnie ciekawiło kto to ale mąż sie nie przynał, powiedział,że kochanki i suszył zęby. Ja mu dam kochanki,...a telefon dzisiaj przeszukam dokładniutko :D:D

Ale mnie jajniki napieprzaja i ogolnie cale podbrzusze takie wrazliwe i jakby nabrzmiale mam :-/ na pracy sieskupic nie moge

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry