olaaa7
Fanka BB :)
No właśnie zielonej herbaty nie lubię wcale, ogólnie praktycznie nie pije herbatyOlaaa7 znajdz zamiennik..jak zielona her
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie zielonej herbaty nie lubię wcale, ogólnie praktycznie nie pije herbatyOlaaa7 znajdz zamiennik..jak zielona her
Kochana licze ze juz lepiej. I szczeze jak bym o sobie czytala. Niby chce 2 ale boje sie ze nie dam rady i tez dol mnie dopadl a do tego caly czas wadze sie z chlopem. Poki co z staraniami dupa u mnie bo jak skonczyl die okres tsk mamy z chlopem ciche dni.
Wiesz co. Ja bym się mniej stresowała. Z synem tak bardzo pragnęłamPomocy w poniedziałek miałam beta 386 mUI a dziś 163mIU poronilam ???
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Są!! więcej w nich strachu niż radości ale... są.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom