reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny robiłam test czy tez widzicie cień?
1506566837-aaaaaa.jpeg
1506567453-aaaaaa.jpeg
Bie widze Edzia. Jej nie wiem co Ci powiedzieć. Mam pewne zdanie, ale nie bede tu pisala, bo to nienie terapeutyczne. Trzymaj sie cieplutko.

@Fabimama o matulko! Bardzo mi przykro!!! =(

reklama
Fabimama nie wierze:(:(:(:(:( normalnie nie wierzę dziewczyny. Jakie to niedprswiedliee
Trzymaj się cieplo ehh

Edzia mozenna zywo cos widzisz bo tutaj ja nic nie widze..jesli to cien cienia to potwierdzi sie po dwoch dniach

reklama
A ja z innej beczki. Już druga nocka z rzędu koedy czuje sie identycznie paskudnie. Paskudne mdłości i ból brzucha które mijają mi jak zasypiam w łóżku. Ścisk w żołądku, trzęsę się cala ale to ostatnie to akurat tylko krotka chwila była. Na tle nerwowym spowodowane tym co ostatnio ten czub odwala czy cos innego (i nie mam tu na mysli objawow wczesnej ciąży bo tego pod uwagę nie biorę)? Zawsze wyniki badan mialam dobre, nawet bialko crp i ob zawsze w normie. Wszyscy lekarze zawsze na nerwice stawiali. Wiec chyba rzaczej nerwica, jak myslicie? Tak tylko pytam bo mnie to zastanawia, ze przez dluzsza chwilę się czułam, a od dwóch dni znowu paskudnie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry