reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Elodia no to oby to szczęście teraz dopisalo!!!
Z M mamy zamiar sie fajnie bawic:p
A co do tej twojej znajomej.to juz nawet nie brak wyczucia a zwykle chamstwo..trzymaj sie Z dala od takich dwulicowcow brrr
Ja postawiłam na wartosc i dobrze mi z tym:))))

Zaczarowana robiłaś bete??
Nie mam jak się od niej z dala trzymac bo w jednej grupie z nią jestem :-/ a oprócz niej to raczej nikt mi tak źle nie życzy. Ale tez postawilam na wartosc i trzymam się tylko z tymi z ktorymi warto się trzymac

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Witam z rana krew oddana wynik chyba jutro u lekarza zobaczymy co wyjdzie wczoraj jak się mały mocno przytulił to musiałam powiedzieć mu ze za mocno tak mi cycki bolaly

Jestem w szoku. Rok temu zrobiłam test i tez wyszedl pozytywny ale byl bladzioch i po 3 dniach dostalam okres. A dzis druga krecha od razu sie pojawiła.

reklama
@Kasienka3b właśnie miesiączka powinna być w środę, więc w sumie już czas.

Ogólnie zrobiłam pół h temu test, ale żadna kreska mi się na nim nie pokazała, nawet kontrolna. Więc pojechałam po nowy :D teraz czekam aż mi się zachce ;)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry