reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U nas cala trojka po przeziebieniu zdrowa. Ciekawe do kiedy. Uch. Ja mam planowaną @ na 10.10. Hehe to bedziesz tydzień po mnie. Się okaże co to będzie. Ja nie nastawiam się na nic. Na pełnym luzie a o ciąży w ogóle nie myślę. Poprzednie cykle to po każdych przyrulankach się zastanawialam czy plemniczki czasem w dobrym kierunku nie pędzą i może to był błąd. Teraz nic a nic takiego myślenia nie ma a z kazdych przytulanek się cieszę tak po prostu :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Witam nocna pora;)
Koncze zaprawiac grzyby i mowie a zerkne...

@Edzia24 to daj znac jak wynik bety wyszedl.

@zaczarowanaKicia nie smutaj. Napewno uda sie i Wam. Szkoda ze niektorzy nie maja taktu i nie moga ugrysc sie w jezyk ino tak pytaja.

@mala.wiedzma. ja bym z testem poczekala do dnia kiedy ma byc miesiaczka.

@00sysia00 mnie co jakis czas w okolicach blizny ciagnie a juz jestem ponad 5 lat po cc. Wiec uwazam ze to normalne.

I tak ogolem to dzis ostro powadzilam sie z mezem i chyba za duzo mu powiedzialam wiec jak skonczy sie okres musze mu to ladnie wynagrodzic.
Wogole co to za tabelka?

@jotkaszczotka;) to ja też tak dostałam @ i testować będę jakoś 20 bo tak mi wypada kolejna@;) ja wczoraj skończyłam właśnie miesiączkę;)

@zaczarowanaKicia- faktycznie niektórzy nie potrafią się w język dziabnac:/ ale nie smutaj napewno się uda i tobie;* trzymam kciuki;)

@Kasienka3b matko o tej porze grzyby? Ja byłam wczoraj z m trochę pochodzić po lesie i parę kozaków pozbieraliśmy ale las przetrzepany strasznie. Uwielbiam chodzić u zbierać [emoji14]

Witam się i ja;0 porannie. Wstałam dość wcześnie bo małż jechał na bazę do pracy. Pomagałam mu dopasować torbę bo chyba rusza na Częstochowę do pracy;( mam nadzieję że do płodnych wróci;(

Ja piję kawkę i zaraz budzę dzieciaki;) na 9 mam klientkę

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki! :)
Jestem tu nowa a w zasadzie stara (korzystalam z forum babyboom w 2015roku, w listopadzie 2015 urodzilam mojegp wspanialego, pierworodnego synka). :)
Teraz o drugiego malucha staram sie z mezem juz prawie rok. Jestem po badaniach, okazalo sie, ze poziom progesteronu mam za niski I teraz mam wywolywany okres luteina I zaczynam z nia wspolpracowac. Mam spore nadzieje, bo to wlasnie luteina pomogla mi zajsc w ciaze z synkiem. :)
Bardzo mocno trzymam za Was kciuki. [emoji813]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem tu nowa a w zasadzie stara (korzystalam z forum babyboom w 2015roku, w listopadzie 2015 urodzilam mojegp wspanialego, pierworodnego synka). :)
Teraz o drugiego malucha staram sie z mezem juz prawie rok. Jestem po badaniach, okazalo sie, ze poziom progesteronu mam za niski I teraz mam wywolywany okres luteina I zaczynam z nia wspolpracowac. Mam spore nadzieje, bo to wlasnie luteina pomogla mi zajsc w ciaze z synkiem. :)

Witamy;) i trzymamy kciuki;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Jotka hejkaa:)))
@ wybudzila mnie dzis przed budzikiem taka obfita..juz zapomniałam jak to jest heee
Elodia ja Olie 4.0 uzuwam a końcówki rozjasniam:)

Zaczarowana zajdziemy zobaczysz!
U mnie sa 2 dziewczyny w rodzinie..10 lat juz sie chyba staraja..nikt od dawna nie porusza przy nich tematu dzieci bo wiadomo ze to przecież cholernie boli:( ale nie wszyscy maja wycZucie

Starajac sie o core w 2009 polowa z mojego forum zaszla w 1 cyklu W tym i ja wiec zaklinam październik na plodny heee

Elegancja Francja a.miałas jakieś oznaki niedoboru progesteronu???

reklama

Witam i owocnych staranek życzę

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry