reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pokaaaaaaż :-) :)
Wiedziałam, że tak będzie ;-) ;)

Staraczki tak sobie czytam o staraniach, pragnieniach a potem tak różnie w życiu z dziećmi bywa... Człowiek się tak nakręci, namarzy, napragnie, namęczy a potem dziecko rośnie na utrapienie. Jakie życie bywa przewrotne. Potem starania, ciąża, poród i pierwsze lata są cudownym wspomnieniem a dalsze życie już mniej. Obyście tego nie doświadczyły.
Dlaczego JUŻ nie? Przestaje sie kochać?

reklama
Mam 30 lat, niespełna dwuletniego syna i aktualnie staramy się o drugie dziecko, wydawało mi się, że jak ktoś ma już dziecko to kolejne jest tylko kwestią podjęcia decyzji ewentualnie dwa, trzy cykle i będzie a tu niemiła niespodzianka ósmy cykl starań i nadal nic
Witaj, ja póki co czekam na efekty staran w siódmym cyklu, tak że widzę że w podobnym czasie zaczęliśmy staranka :-)

Fabimama gratuluje!!!!
Hope co to za przemyslenia?
Ginnger witaj!!
Tak jak radzilyscie zdecydowalam sie na innego lekarza jestem umówiona ale dopiero na 21 wrzesnia.czyli ten miesiac pewnie tez na straty

Witaj, ja póki co czekam na efekty staran w siódmym cyklu, tak że widzę że w podobnym czasie zaczęliśmy staranka :-)
No my w sumie (znaczy bardziej ja) podjęliśmy decyzję o drugim dziecku jak synek miał pół roku, ale z racji tego, że karmiłam go piersią nie miałam @, chociaż miałam cichą nadzieję, że będziemy tak fantastyczni, że uda się z pierwszego cyklu i @ wcale nie przyjdzie, ale jak widać plan nie wypalił, dodatkowo wszystko mi się rozregulowało i dopiero teraz zaczyna się stabilizować

reklama
Dlaczego JUŻ nie? Przestaje sie kochać?

Nie przestaje się kochać ale ta miłość bywa bardzo trudna. Nie taka z wyobrażeń.

@beny1979 z racji wieku sporo jest wokół mnie mam ze starszymi dziećmi, z nastolatkami. Bardzo różnie te dzieci powyrastały. Czasem na nic dobrego. A miałam okazję obserwować je od poczęcia. Smutne to. Pogoda nie nastraja ;)

Do góry