reklama
Mirakulum
Fanka BB :)
Jeszcze o zgwałceniu nie słyszałam=) od męża oczywiście, ale to kwestia czasu.. jeszcze dwa dni musi miec yen kierat
A mozna ... W pozycji na jezdzc.... Heeeee przywiazac i do dziela lol
Tez nie spie od 4.15 ..zaliczylam juz silownie..zrobie obiad i do pracy
Febimama tescik tescik
Nusia sama nie wiesz ktory dzien cyklu masz..spokojnie )))))))
Moge prowadzic..ale kazdy bedzie mogl ja poprawic wzgledem siebie
Ostatnia edycja:
Niusia21
Tego sie spodziewalam bo tak jak mowilam ten cykl jakos mi sie rozjechal wiec to bylo do przewidzenia.Kiedys musi sie udacA mozna ... W pozycji na jezdzc.... Heeeee przywiazac i do dziela lol
Febimama tescik tescik
Konwalijka
Zaciekawiona BB
Witajcie. U mnie pogoda pogarsza nastroj pada zimno i wogole M pojechal do pracy a ja w domku jeszcze nam sie przedluzyly wakacje bo wyakoczyly na dzis badania w syna. W przychodni mozna fiola dostac:-!
Konwalijka
Zaciekawiona BB
Nie poddawaj sie jeszcze zobaczysz upragnione kreseczki.Zrobiłam dzis test,ale nie potrzebnie bo mogłam sie spodziewac ze bedzie biel wizira.
Cześć dziewuszki, Któregos okresowego dnia sie rozpisałam na tronie do was i mi tel padł to sie wkurzyłam i nie pisałam nic. Okres niczym burza przeszedł zaraz sie konczy, dzieć na domiar niemiłego mi sie rozchorował w nocy 39,4 a dzis juz tylko 37,1 zaraz idzie spac a matka sasiądzie przed tv z kawysią i Grimem. BUZIAKI na dzien!
Jotka_
Noe załamuj się. Przeczekaj na spokojnie do @ o ile sie pojawi wogole =) i od poczatku na spokojnie. Za mocno sie zadiksowalas i za bardzo sie przejmujesz. Przytulam =*Zrobiłam dzis test,ale nie potrzebnie bo mogłam sie spodziewac ze bedzie biel wizira.
Jotka_
O czlowieniu masz fantazję=)A mozna ... W pozycji na jezdzc.... Heeeee przywiazac i do dziela lol
Febimama tescik tescik
reklama
Jotka_
Jooo napewno! Ile teraz masz?Puki jeszcze sie @ nie pojawila to jest nadzieja.Nie nastawiam sie kochane za bardzo co ma byc to będzie a poddawac sie nie mam zamiaruMam nadzieje ze do 30-stki sie doczekam pierwszego bąbla