Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Się okaże. Fajnie by było ale czasami objawy bywają mylne. Za 10 dni się okaże.To musi być znak, że zagnieżdża się jajeczko! Trzymam kciuka!
Helenka też ładne. Może będzie na drugie imię jak będzie córa. Znam taką jedną Helenę w pracy, super babka.Wszystkie piękne imiona wybrałyście. Ja mam Helenkę lub Krysię i Juliana albo Marcina
Moja owu przebiega zgodnie z planem. Pojawil sie dzis zapaszek. =) ide zaraz necic nim żołnierzyków męża=)
Działajcie,działajcieMoja owu przebiega zgodnie z planem. Pojawil sie dzis zapaszek. =) ide zaraz necic nim żołnierzyków męża=)
Moja owu przebiega zgodnie z planem. Pojawil sie dzis zapaszek. =) ide zaraz necic nim żołnierzyków męża=)
Ja zawsze mialam 28 a od roku 28 do 32 ..czyli czasem @przychodzilab2 pozniej np.Dziewczyny, jak długie macie cykle i który dzień teraz macie? Ja 29 i dzisiaj jest 29. Czekam właśnie, czy jutro @ przyjdzie. Na razie żadnych objawów, ani na @ ani na ciążę.
Dziewczyny, jak długie macie cykle i który dzień teraz macie? Ja 29 i dzisiaj jest 29. Czekam właśnie, czy jutro @ przyjdzie. Na razie żadnych objawów, ani na @ ani na ciążę.