reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny, jak długie macie cykle i który dzień teraz macie? Ja 29 i dzisiaj jest 29. Czekam właśnie, czy jutro @ przyjdzie. Na razie żadnych objawów, ani na @ ani na ciążę.
Ja mam około 30 dniowe cykle, czasami 3 dni w jedną albo drugą stronę, tylko ostatnie cykle mi fiksowały, bo miałam kolejno 31,29,29,36,33,28 a teraz mam 21 dzień cyklu. Zwykle na @ gniotło mnie w podbrzuszu najwcześniej3,4 dni przed @ a w tym cyklu juz od wczoraj w zasadzie mnie pobolewa, czasami jajnik raz jeden raz drugi zakłuje a piersi mam strasznie ociężałe. Z reguly po owu mialam przez kilka dni okropnie wrażliwe piersi że aż się ich dotknąć nie dało, a teraz aby tylko lekko bolą.

@Beenka ja już od końca podstawówki wiedziałam, że jak córka to musi być Laura. A teraz jak będzie druga córka to Kasia albo Paulinka, a synek Wojtek albo Łukasz. A co do testowanka to straciłam majątek na testy, podczas pierwszych trzech cykli starań zrobiłam ich chyba ze 30. Teraz mam 3 i cierpliwie czekają na swoją kolej. Może któryś okaże się tym szczęśliwym....

Wrucilam do domku z pracy zrobilam test owulacyjny ale niestety nie widac zeby owulacja sie zblizała wiec te plamienia nie swiadcza o zblizajace sie owulacji:oo2:Nawet niewiem kiedy teraz powinna byc @:laugh2:

@Beenka ja już od końca podstawówki wiedziałam, że jak córka to musi być Laura. A teraz jak będzie druga córka to Kasia albo Paulinka, a synek Wojtek albo Łukasz. A co do testowanka to straciłam majątek na testy, podczas pierwszych trzech cykli starań zrobiłam ich chyba ze 30. Teraz mam 3 i cierpliwie czekają na swoją kolej. Może któryś okaże się tym szczęśliwym....
To ja tak od zawsze wiedziałam ze będę miala syna i będzie mial na imię Rafał. Zawsze chcialam miec chlopaka Rafała, ale zaden mnie nie chcial wiec sobie urodzilam =D hahha.. Teraz plan jest taki ze jak córka bedzie to bedzie Dagmara, a jak syn to Eryk.

reklama
Ja mam około 30 dniowe cykle, czasami 3 dni w jedną albo drugą stronę, tylko ostatnie cykle mi fiksowały, bo miałam kolejno 31,29,29,36,33,28 a teraz mam 21 dzień cyklu. Zwykle na @ gniotło mnie w podbrzuszu najwcześniej3,4 dni przed @ a w tym cyklu juz od wczoraj w zasadzie mnie pobolewa, czasami jajnik raz jeden raz drugi zakłuje a piersi mam strasznie ociężałe. Z reguly po owu mialam przez kilka dni okropnie wrażliwe piersi że aż się ich dotknąć nie dało, a teraz aby tylko lekko bolą.

To musi być znak, że zagnieżdża się jajeczko! Trzymam kciuka!

Do góry