reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Heh, pamiętam to comiesięczne wsłuchiwanie się w objawy a jak przyszły faktyczne, to nie uwierzyłam i martwiły mnie, tak były inne od oczekiwanych.

Trzymam kciuki, maj to piękny miesiąc ;-) ;)

O kurcze Hope... ja miałam pęcherzyk z grubą otoczką ;)
Na dodatek zanim wzięłam lek na torbiel i byłam na USG -> to ten pęcherzyk już w prawym jajniku był....
W sumie, to pisząc jak zupełnie nieoświecona kobieta, czy pęcherzyki mogą być wcześniej ;) zaraz po @ w 7DC ..:O ...co on tam robił ;)
Chyba się nieźle przestymulowałam ;)

Ja miałam prawdopodobnie owulację w 8/9 dc. Bezobjawową. Znam ciąże i dzieci z tak wczesnych owulacji, najczęściej to wpadki. W końcu lekarz powiedział, że owu jest w środku cyklu. A g... prawda ;-) ;)

Heh, pamiętam to comiesięczne wsłuchiwanie się w objawy a jak przyszły faktyczne, to nie uwierzyłam i martwiły mnie, tak były inne od oczekiwanych.

Trzymam kciuki, maj to piękny miesiąc ;-) ;)
Mój M sobie wymarzyl że dziecko kogłoby być majowe, bo w czerwcu jak już miesiąc skończy będzie fajna pora na dłuższe spacery.

reklama
Do góry