reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To ja dzisiaj na nockę idę :-/ jutro rozpoczęcie roku szkolnego, na 10, tak że będę szła tam nieprzytomna, a młoda powiedziała że w tym roku mam z nią iść jeszcze, ale już na zakończenie roku i potem na następne rozpoczęcie pojdzie sama bo cytuję "będę już za duża na chodzenie z Tobą na koniec i początek szkoły" :-D

Swoją drogą....jest ktoraś z Was z Wielkopolski może? Ja w Poznaniu mieszkam.
Ja niestety spod Warszawy. Ale jak jestes z poznania to za jakis czas bede miala do Ciebie Malutki romans xD

reklama
U mnie 11 więc jeszcze długa droga przede mną.
Będzie córa? Pięknie[emoji1]. Pamiętasz kiedy dowiedziałaś się o płci? Masz już stres?

Co do starań 2 dni przed terminem 1 spotkania w klinice leczenia niepłodności miałam usg, które potwierdziło ciążę w macicy. Po tym usg byłam młodsza o 5 lat[emoji12] .

@Spark ty już na finiszu[emoji7] [emoji7] masz już stresa?
@NeSSi, @Emzilka gratulacje córeczek[emoji173]
Ostatnio miałam bo przyjaciółka rodziła, ale w UK i jak napisała : "wyciągnęli jej dziecko z zaświatów", więc przerażona byłam... ale teraz myślę pozytywnie :D wszystko mnie już boli powoli [emoji14]
A Ty kochana jak się czujesz? :*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie zaczely sie plamienia a niedawno co skonczyla mi sie @ :realmad:juz niewiem co sie dzieje z moim organizmem a gina mam dopiero na 18 wrzesnia :/

U mnie jest 27dc ale mysle ze w owulacje o ile byla mialam @:oo:
U mnie w udanym cyklu też było plamienie po przytulankach przed testem....
Jeszcze nie. Dopiero teraz nowa ginka wpadła na to, że mogą pęcherzyki nie pękać... dwa cykle po 50-60 dni i torbiel raz na prawym, raz na lewym jajniku...
Jejq[emoji20] ci lekarze.... no ale teraz zadziałacie[emoji110] [emoji110] [emoji110] . Trzymamy kciuki
Ostatnio miałam bo przyjaciółka rodziła, ale w UK i jak napisała : "wyciągnęli jej dziecko z zaświatów", więc przerażona byłam... ale teraz myślę pozytywnie :D wszystko mnie już boli powoli [emoji14]
A Ty kochana jak się czujesz? :*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet nie chcę pytać o szczegóły[emoji32] . Ważne jest dobre nastawienie[emoji1] .
Ja zbieram się do pracy właśnie. Z każdym dniem więcej sił więc nie narzekam[emoji4] . Za 2 tyg. czeka magiczny 2 trymestr[emoji5] .
U mnie zaczely sie plamienia a niedawno co skonczyla mi sie @ :realmad:juz niewiem co sie dzieje z moim organizmem a gina mam dopiero na 18 wrzesnia :/
Dziwnie wszystki Ci się poprzestawiało. Moje przeczucie mówi: zrób dziewczyno test.....

Jotka_Szczotka dokładnie. Często to głowa stoi nam na przeszkodzie... ale cholernie ciężko ją wyłączyć[emoji20].

@leeleeth co się nic nie odzywasz tylko cichaczem lajkujesz? Jeszcze 2 pak? Czy już maleństwo tulisz?

Nie pochwaliła sie? Niedobra ja!

02.09 urodziłam Emilka
3650g i 59cm
1504506890-aaaaaa.jpeg
1504506922-aaaaaa.jpeg

atdc9vvjjmdvtt7b.png

reklama
Do góry