reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dorcia - odważna jesteś :) ja w sumie głównie chodzę na monitoring (aż 1 raz byłam, potem gin na urlopie) żeby dodatkowe problemy zdrowotne mi się już nie przyplątały i wydłużyły starań bo i tak psychicznie je średnio znoszę [emoji14]

W sumie są lekarze, którzy po prostu nie prowadzą monitoringu... I jakoś pacjentki dają radę :)

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W niedzielę (25dc) będę robić test, żeby wiedzieć, czy przerywać duphaston, czy nie. Jak nic nie wyjdzie, to w środę jeszcze przed wizytą u gina mam zrobić.

Ooo Colorado
Daj znać [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Ha mam bardzo długie cykle, przy badaniu usg wyszedł wianuszek pęcherzyków w jajnikach i lekarz zlecił miasto badań hormonalnych w na ich podstawie zleci leczenie a ja sama przeszłam na dietę może coś to pomoże

Sonia - trzymam kciuki :) ja mam już całą teczkę z badaniami, którą biorę pod pachę przy każdej pierwszej wizycie u jakiegoś lekarza :) no ale bez badań nic się nie wie.

Długie cykle też są objawem pcos :( ja miałam po 90 i więcej dni :(

Dziewczyny ja brałam clo...bez monitorowania cyklu :) na własną rękę :) miałam świadomość,że istnieje ryzyko ciąży mnogiej bądź przestymulowania jajników :) zaraz będę w 9 tc :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Super ! Bardzo się cieszę:)
Ha mam bardzo długie cykle, przy badaniu usg wyszedł wianuszek pęcherzyków w jajnikach i lekarz zlecił miasto badań hormonalnych w na ich podstawie zleci leczenie a ja sama przeszłam na dietę może coś to pomoże
Ja czasem miałam nawet 52 dniowe cykle :/ straszne to.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen - jasna sprawa :) chociaż mam już spooore doświadczenie w oglądaniu pojedynczych kresek [emoji14]

Aaa i zapomniałam się Wam pochwalić, że przez te wydłużone starania przynajmniej zdążyłam przestać farbować włosy o wyglądać przy tym jak człowiek i wyleczyłam wszystkie ząbki. Jestem teraz gotowa na inne wydatki [emoji1]

reklama
Do góry