NeSSi
Moderatorka
A badaliście nasienie ?u mnie już po ptakach żaden z 4 pęcherzyków się nie zapłodnił ....
temp spadła z 36,90 na 36,71 27 dc 11dpo
masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A badaliście nasienie ?u mnie już po ptakach żaden z 4 pęcherzyków się nie zapłodnił ....
masakra
Tak nasienie jest bardzo dobre...A badaliście nasienie ?
A zrostów nie masz ?Tak nasienie jest bardzo dobre...
raczej nie bo ostatnia ciaza w listopadzie byłaA zrostów nie masz ?
Będziesz brała clo w następnym cyklu ? Tym razem nawet jak będzie ich 5 to się bzykajcie Mi się wydaje, że się tych 4 wystraszyłaś troszkę,- bo wyczytać można było niepewność w Twoich postachraczej nie bo ostatnia ciaza w listopadzie była
Kurde. A pękły wszystkie?? Byłaś na monitoringu? Bo juz nie pamiętam.. Chociaż póki @ nie ma to &&& zaciskam.u mnie już po ptakach żaden z 4 pęcherzyków się nie zapłodnił ....
masakra
Zazdroszczę ci tego optymizmu czasami.
U mnie temp tez ciagle nisko. M wyjeżdża i cykl w plecy bo dzisiaj rano ostatnie sexy a owu nie bylo.U mnie 15 dc i działamy [emoji3] dzisiaj mężusia nie ma, ale wraca jutro to jeszcze podziałamy, bo temperatura nisko. A w środę idę podejrzeć jak u mnie to wygląda [emoji848] jestem ciekawa czy coś tam w ogóle urosło, ale jak z czterech u @kotek87 nici to ja już naprawdę myślę o ciąży w kategorii cudu [emoji853]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
nie wiem czy się wystraszyłamBędziesz brała clo w następnym cyklu ? Tym razem nawet jak będzie ich 5 to się bzykajcie Mi się wydaje, że się tych 4 wystraszyłaś troszkę,- bo wyczytać można było niepewność w Twoich postach
Może być, może twixy będą stąd spadek teraznie wiem czy się wystraszyłam
u gina byłam w 13 dc mówił ze owu w 14 albo 15 dniu
działaliśmy w 12, 14, 16, 19dc wiec chyba spoko,
no chyba ze dziś zagnieżdżenie ale watpie
fl trwaja u mnie 11 dni
nie byłam na monitoringu już, zobaczymyKurde. A pękły wszystkie?? Byłaś na monitoringu? Bo juz nie pamiętam.. Chociaż póki @ nie ma to &&& zaciskam.
Zazdroszczę ci tego optymizmu czasami.
U mnie temp tez ciagle nisko. M wyjeżdża i cykl w plecy bo dzisiaj rano ostatnie sexy a owu nie bylo.
Stresuje się za 20min wizyta.
no może okaże się, ale nie łudzę się.. zawsze to samo...Może być, może twixy będą stąd spadek teraz