reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin 400zł?! [emoji33] [emoji33] matko jedyna, to ja chyba w takim razie za mało Tymonowi na chrzest dałam bo 500 [emoji1] tragedia, nie zgadzacie się na na to, bez przesady...
Co do objawów... lekka chcica, jajniki czuje, Ale mam wrażenie że trochę mniej. No i śluz, wczoraj nie sprawdzalam bo rano było bzykowisko, a ją nie rozróżniam [emoji23] kurde, jak ja tyle.będę czekać to w końcu osiwieje...

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

reklama
Kotek sama wiesz że z tym mierzeniem to różnie bywa a co ma być i tak bedzie
dokładnie, nie załamuję się najważniejsze że jestem pod okpieka dobrego lekarza, będziemy działac dalej :)
@Lanvin mam taką nadzieję że to implementacja
upload_2017-4-27_8-42-18.png

Załączniki

• upload_2017-4-27_8-42-18.png
    upload_2017-4-27_8-42-18.png
    122,2 KB · Wyświetleń: 253
Ja wczoraj po pracy byłam na zebraniu w przedszkolu, dostaliśmy diagnozy dzieci, oczywiście w samych superlatywach, jakby ktoś w szkole chciał sprawdzić :) oczywiście panie powiedziały, że dzieci przechodzą jakiś bunt ostatnio i nie chcą ich słuchać, też to niestety zauważyłam. Później wyprosiliśmy Panie i uzgadnialiśmy zakończenie roku :) 8 czerwca robimy w przedszkolu, dzieci zrobią przedstawienie, panie dostaną prezenty i kwiaty, dzieci dyplomy i książki, mamy przynieść ciasta itp i zrobimy też poczęstunek. Za to parę dni wcześniej 5 czerwca prawdopodobnie pójdziemy wszyscy z dziećmi na salę zabaw, żeby tam zrobić im pożegnanie :) aż mi się łezka w oku zakreciła, że mój syn już przedszkole kończy...zwłaszcza, że nasze przedszkole jest super, dzieciaki w grupie są cudowne, naprawdę lepszej grupy nie mógł trafić :)

Jeśli chodzi o prezenty dla Pań, są 3 Panie, ustaliliśmy, że każda dostanie bon do Apartu lub Briju, za 150 lub 200 zł każda, jeszcze nie wiemy dokładnie, ale myślę, że będą zadowolone :) ale w pewnym momencie jedna z mam, która pracuje w innym przedszkolu, zaczęła mówić, że u nich panie dostawaly prezenty wartości ok. 400-500zl każda! Nam szczęki opadły, ja rozumiem, że to koniec przedszkola, że jest podziękowanie, ale 500zl? Przecież są też inne wydatki, bez przesady...U nas w tym roku jest 18 dzieci, także i tak tej kasy wychodzi kilkaset złotych mniej, niż jak było nas 25 wcześniej. A jak to u Was było? Jakie prezenty Panie dostawaly??

qdkkj44j6bi2vbec.png
Przegięcie tyle kasy!!!

Ah dziewczyny wstąpiła nowa energia :-D morfologia m z 3% poprawiła się na 8% cudownie, więc na maj umawiam się na stymulacje i wierzę że to dzieciątko poczęte w zeszłym roku w maju teraz wróci i będzie wszystko dobrze.
Więc można spokojnie naszych mężczyzn faszerowac wit. C,E kwasem foliowym i u nas orzechy brazylijskie wprowadzone do codziennej diety. ;)

Gratulacje! A jak to zrobiliście? Ponoć morfologia może sie tylko pogorszyć ?
U Was to bomba, teraz musi byc coraz lepiej [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj to taki spontanik - wiem, że dla starań to za wcześnie zdecydowanie bo dopiero był 5 dc. Teraz jednak musimy się powstrzymać bo przed implementacją zalecają od 4 do 7 dni hodowania żołnierzy. Więc zgodnie z zaleceniem teraz działać nie będziemy ale po implementacji jeszcze dowalimy naturalnymi staraniami :)
Aaa, to Wy już teraz macie lUl! Nie ogarnelam, że to już! To trzymam mocno kciuki :)

@marc @Lanvin dla par małżeńskich Invitro jest tutaj darmowe. Wiec musze ogarnąć tylko lekarza tutaj, razem z mężem przejść wszystkie badania znowu tutaj i do dzieła.
W pracy fajnie, ciekawie. Dzieciaki rosną jak na drożdżach. Ostatnio miałam takie złe myśli... Ze lesbijki i maja dzieci, a ja nie mogę... No cóż, na szczęście przeszły.
Gorzej z wypłata, bo procedura zatrudnienia tutaj trwa około miesiąca, a ze moja pani, która mnie zatrudnia ma w doopie wszystko to trwa u niej już drugi miesiąc. Od trzech miesięcy nie dostałam wypłaty przez nią, bo jej się nie chce dokumentów wypełniać. Wiec ta jedna mama prawniczka napisała przedsadowne pismo i w końcu sprawa ruszyła, bo zainteresowali się nią przełożeni. Teraz czekam na przelew za te trzy miesiące pracy.
A jeśli chodzi o mieszkanie, to czekamy na moja kasę, żeby się porządnie urządzić. Wyposazenie kuchni dostaliśmy w prezencie od szefa męża :-) :) Jak urządzimy się na dobre to Wam pokaże :)
A teraz szukam jakiejś diety na niedoczynność tarczycy :tak:
A to Tobie nie płacą mamy tych dzieciaczków? Nie rozumiem trochę jak to wygląda... Co do in vitro, to naprawdę super warunki :) gdyby w Polsce było za darmo...mam nadzieję, że szybko znajdziecie odpowiedniego lekarza i procedura się rozpocznie ;)

@Lanvin 400zł?! [emoji33] [emoji33] matko jedyna, to ja chyba w takim razie za mało Tymonowi na chrzest dałam bo 500 [emoji1] tragedia, nie zgadzacie się na na to, bez przesady...
Co do objawów... lekka chcica, jajniki czuje, Ale mam wrażenie że trochę mniej. No i śluz, wczoraj nie sprawdzalam bo rano było bzykowisko, a ją nie rozróżniam [emoji23] kurde, jak ja tyle.będę czekać to w końcu osiwieje...

No nie zgodziłyśmy się :| W życiu, jak ona zaczęła mówić, że takie prezenty, do tego kwiaty, jakiś duży poczęstunek, coś tam, a ja z jedną z mam patrzymy na siebie głupimi minami i myślę sobie "po*ebało?". Dlatego stanęło na tym, że zrzucimy się po 50zl, za to kupimy te bony, 3 bukiety dla każdej z Pan, i 3 małe bukiety dla siostry od religii, pani od rytmiki i pani dyrektor. Prócz tego mamy jeszcze zrobić dla każdej Pani album pamiątkowy, każde dziecko będzie miało swoją stronę, mamy wywołać jakieś zdjęcia i przy zdjęciu dzieci mają coś narysować lub napisać dla Pań:) i starczy :)

Dobrze, że dzialacie! Działajcie cały czas, bo martwilaś się, że w święta owu wypadnie, a tu się udało :)

dokładnie, nie załamuję się najważniejsze że jestem pod okpieka dobrego lekarza, będziemy działac dalej :)
@Lanvin mam taką nadzieję że to implementacja
Zobacz załącznik 804157
Spadek spory, więc implantacja jest możliwa :) zobaczymy jutro :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Aaa, to Wy już teraz macie lUl! Nie ogarnelam, że to już! To trzymam mocno kciuki :)

A to Tobie nie płacą mamy tych dzieciaczków? Nie rozumiem trochę jak to wygląda... Co do in vitro, to naprawdę super warunki :) gdyby w Polsce było za darmo...mam nadzieję, że szybko znajdziecie odpowiedniego lekarza i procedura się rozpocznie ;)

No nie zgodziłyśmy się :| W życiu, jak ona zaczęła mówić, że takie prezenty, do tego kwiaty, jakiś duży poczęstunek, coś tam, a ja z jedną z mam patrzymy na siebie głupimi minami i myślę sobie "po*ebało?". Dlatego stanęło na tym, że zrzucimy się po 50zl, za to kupimy te bony, 3 bukiety dla każdej z Pan, i 3 małe bukiety dla siostry od religii, pani od rytmiki i pani dyrektor. Prócz tego mamy jeszcze zrobić dla każdej Pani album pamiątkowy, każde dziecko będzie miało swoją stronę, mamy wywołać jakieś zdjęcia i przy zdjęciu dzieci mają coś narysować lub napisać dla Pań:) i starczy :)

Dobrze, że dzialacie! Działajcie cały czas, bo martwilaś się, że w święta owu wypadnie, a tu się udało :)

Spadek spory, więc implantacja jest możliwa :) zobaczymy jutro :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
tez mnie to normalnie zabiło rano jak zmierzyłam nigdy tak nie miałam.
nawet przed @ nigdy mi tak nie spadła z hukiem!!!
jasne i tak dużo dostaną te panie :)

Ja wczoraj po pracy byłam na zebraniu w przedszkolu, dostaliśmy diagnozy dzieci, oczywiście w samych superlatywach, jakby ktoś w szkole chciał sprawdzić :) oczywiście panie powiedziały, że dzieci przechodzą jakiś bunt ostatnio i nie chcą ich słuchać, też to niestety zauważyłam. Później wyprosiliśmy Panie i uzgadnialiśmy zakończenie roku :) 8 czerwca robimy w przedszkolu, dzieci zrobią przedstawienie, panie dostaną prezenty i kwiaty, dzieci dyplomy i książki, mamy przynieść ciasta itp i zrobimy też poczęstunek. Za to parę dni wcześniej 5 czerwca prawdopodobnie pójdziemy wszyscy z dziećmi na salę zabaw, żeby tam zrobić im pożegnanie :) aż mi się łezka w oku zakreciła, że mój syn już przedszkole kończy...zwłaszcza, że nasze przedszkole jest super, dzieciaki w grupie są cudowne, naprawdę lepszej grupy nie mógł trafić :)

Jeśli chodzi o prezenty dla Pań, są 3 Panie, ustaliliśmy, że każda dostanie bon do Apartu lub Briju, za 150 lub 200 zł każda, jeszcze nie wiemy dokładnie, ale myślę, że będą zadowolone :) ale w pewnym momencie jedna z mam, która pracuje w innym przedszkolu, zaczęła mówić, że u nich panie dostawaly prezenty wartości ok. 400-500zl każda! Nam szczęki opadły, ja rozumiem, że to koniec przedszkola, że jest podziękowanie, ale 500zl? Przecież są też inne wydatki, bez przesady...U nas w tym roku jest 18 dzieci, także i tak tej kasy wychodzi kilkaset złotych mniej, niż jak było nas 25 wcześniej. A jak to u Was było? Jakie prezenty Panie dostawaly??

qdkkj44j6bi2vbec.png
My jeszcze nie uzgodniliśmy, ale bez przesady że po 500zł. My pewnie też zrobimy poczęstunek ;-).

tez mnie to normalnie zabiło rano jak zmierzyłam nigdy tak nie miałam.
nawet przed @ nigdy mi tak nie spadła z hukiem!!!
jasne i tak dużo dostaną te panie :)
[emoji110] [emoji110] och, już nie mogę się doczekać testowania [emoji16]

@Lanvin to prawie jak weselicho, dajcie spokój... [emoji15] ludzie to mają pomysły. No działamy, działamy, akurat jakos dziwnie mi się chce w tym cyklu [emoji23] a Ty jak tam kochana z cyklem stoisz? Bo skleroze mam [emoji1]

reklama
Witam się po dlugim wekendzie jak juz Wam pisalam dawno bylismy z moim M nad morzem od niedzieli do wczoraj takze czasu na napisanie czegokolwiek nie mialam i z gory przepraszam w sumie pierwszy raz zdarzyla mi się taka dluga nieobecnosc i szczerze mowiac nawet jeszcze nie nadrobilam wszystkich postów ....tylko tak przelecialam troszke nie pokleji...
@Spark odpoczywaj kochana jak najwięcej i nie stresuj się cieszy mnie bardzo ze z maluszkiem w brzusiu wszystko dobrze niech sobie zdrowo rosnie kruszynka ...
@Lanvin ze tez ta @@@musi byc taka przebiegla ale wierze ze jak nie teraz to poznie kazdej z Nas się uda najważniejsze byśmy nie tracily wiary i nadzieji ....
@marc jak u ciebie jakies przeczucia slonce masz? Troszke w tym cyklu poszaleliscie wiec chyba nie moze to pojsc na próżno trzymma &&&& i za wszystkie ktore juz niedlugo testuja

Do góry